Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Mary Poppins se vrací do našich kin!



11.04.2018

V novém rodinném fantasy muzikálu Mary Poppins se vrací uvidíme Emily Bluntovou jako kouzelnou chůvu, která je dokonalá prakticky ve všech směrech. Film vstoupí do českých kin těsně před Vánoci, konkrétně 20. 12. 2018.

Foto: Walt Disney Studios


Když děti vyrostou a potřebují zázrak…

Děj se odehrává kolem roku 1930, v období londýnské ekonomické krize, kam jsou zasazeny i příběhy původních knih. Předlohou mu bylo dalších sedm knih od P. L. Traversové. Děti známé z původního filmu, Michal a Jana, jsou již dospělé. Michal žije v Třešňové ulici se třemi potomky a vychovatelkou Ellen. Poté, co prodělá osobní ztrátu, se u jeho prahu znovu objeví tajemná chůva Mary Poppins.

 

Za přispění veselého lampáře Jacka a svých kouzelných schopností se bude snažit pomoci nové generaci rodiny Banksových najít v životě radost a zázraky. Také seznámí děti s řadou barvitých a svérázných postav, včetně své výstřední sestřenice Topsy.

Hudební podívaná pro celou rodinu láká na plejádu hereckých hvězd. Vedle Emily Bluntové v hlavní roli se můžeme těšit např. také na Julie Walters v úloze vychovatelky Ellen, Bena Whishawa v roli Michala nebo na úžasnou Meryl Streepovou v roli Topsy.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist