Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Markéta Hrubešová a Vojtěch Kotek nadabovali speciální epizody seriálu Phineas a Ferbs!



20.01.2013

Diváci Disney Channelu se mohou těšit na speciální epizody oblíbeného seriálu Phineas a Ferb! Zvláštními hosty oblíbené animované série se stali Markéta Hrubešová a Vojtěch Kotek.

ferb
Foto: Disney Channel
 

V  epizodách seriálu Phineas a Ferb s názvem Kafe s nepřítelem/Honba za pokladem čističů a Dutopysk/Norm přebírá iniciativu, které se budou vysílat 20. a 27. ledna, namluvili populární herci každý jednu z vedlejších rolí.

Marketá Hrubešová si vyzkoušela, jaké to je stát se na jeden den soudkyní, zatímco Vojtěch Kotek se vžil do role Montyho, syna majora Monograma, který potká Vanessu dceru doktora Dutošvarce, Monogramova největšího nepřítele.

marketa
Markéta Hrubešová
Foto: Disney Channel
 

I v těchto dílech se mohou diváci těšit na jedinečné dobrodružství dvou bratrů, kteří udělají všechno proto, aby porazili nudu a z každého dne svých prázdnin dostali to nejlepší, i kdyby to mělo obnášet postavení velkého mořského akvária, vytvoření vlastní videohry či přestavbu mimozemského vesmírného korábu.    

vojta
Vojtěch Kotek
Foto: Disney Channel
 

Speciální epizody Kafe s nepřítelem/Honba za pokladem čističůDutopysk/ Norm přebírá iniciativu se budou na stanici Disney Channel vysílat 20. a 27. ledna vždy v 8:05.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist