Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Malá Maggie Simpson může získat Oscara!



14.01.2013

Snímek Maggie Simpson in The Longest Daycare byl nominován na Oscara v kategorii „nejlepší krátký animovaný film“! První kraťas z dílny tvůrců seriálu Simpsonovi tak slaví vcelku nečekaný úspěch!

magg
Foto: Promo
 

Jedná se o první krátkometrážní animovaný snímek společnosti Fox, který byl natočen podle slavného televizního seriálu. Kraťas natočený ve 3D byl v kinech promítán letos, a to před filmem Doba ledová 4: Země v pohybu (2012).

Čtyřminutový film Maggie Simpson in The Longest Daycare byl skvěle přijat diváky, ale také kritikou. Není tedy divu, že americká filmová akademie oslyšela jejich přání a před pár dny jej nominovalo na Oscara v kategorii nejlepší krátký animovaný film, v níž se o cenu utká s dalšími čtyřmi snímky.

A co ve filmu vlastně jde? Malá Maggie Simpson se ocitne v jeslích pro nadané děti. Poté, co projde řadou bezpečnostních testů, je odložena do sekce "pro nezajímavé", kde se setkává se svým úhlavním nepřítelem, miminem s velkým obočím jménem Gerald, který zabíjí motýly. Maggie se rozhodne jednoho zachránit, ale to se nelíbí Geraldovi, který chce motýla za každou cenu zlikvidovat!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Simpsonovi(112 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist