Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Maggie Simpson bude hrdinkou samostatného filmu!



24.05.2012

Nejmladší členka žluté rodiny Simpsonových se dočká „minipocty“ ! Malá Maggie se totiž stane hlavní hrdinkou „simpsonovského kraťasu“, jenž má být dárkem pro věrné fanoušky seriálu.

 

Maggie

Maggie a její oblíbený dudlík

 

Krátký film s názvem The Longest Daycare (Nejdelší pobyt v jeslích) by měl trvat jen čtyři minuty a bude natočen v dnes tak oblíbené 3D technologii. Hlavní hrdinkou snímku bude právě milovnice dudlíků Maggie, která za 23 sezón „pořád“ nevyrostla a stále odmítá mluvit.

Zápletka příběhu bude jednoduchá - Maggie se totiž v jeslích skamarádí s motýlem, což se zřejmě stane zdrojem humoru. Vedle ní se na plátně objeví prý někdo další z rodiny Simpsonových. Film bude jinak zcela v duchu hlavní postavy – tedy beze slov. Jen občas možná uslyšíme zvuk dudlíku …

 

Meggie

 Maggie umí udělat smutný kukuč

 

Autoři snímku byli zjevně inspirováni studiem Pixar, které se proslavilo krátkými předfilmy, díky nimž získávají Oscary jak na běžícím pásu. Podle výkonného producenta seriálu Simpsonovi Ala Jeana půjde o zábavný dárek pro nadšené diváky, kteří seriál sledují již od roku 1989.

Nejdelší pobyt v jeslích ovšem nebude v kinech uveden samostatně, ale jako předfilm ke snímku Doba ledová 4: Země v pohybu, který přijde do české distribuce koncem června 2012.

 

Jak si nakreslit Maggie Simpson

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Simpsonovi(112 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist