Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Lev jako domácí mazlíček?



23.04.2019

Dobrodružný film Mia a bílý lev vejde do kin 25. dubna 2019 a potěší celou rodinu.

Foto: StudioCanal (2x)

Vznešený lev je králem přírody, ale mohl by se stát nejlepším přítelem člověka a domácím mazlíčkem? Proč by ne? Jedenáctiletá Mia se s rodinou přestěhuje na farmu v jižní Africe, kde se jí ve lví rezervaci splní velký sen. Dostane Charlieho, mládě vzácného bílého lva. V průběhu let se stanou nerozlučnými parťáky, jejichž pouto stírá rozdíly mezi světem lidí a  zvířat. Z roztomilého lvíčka vyroste ohromný silný lev.

 

Mia zjistí, že rodinné farmě se moc dobře nedaří a že její táta musí obětovat jedinečného bílého lva jako trofej pro lov turistů. Mia a Charlie nemají jinou možnost než utéct a vydat se na úžasnou cestu do africké savany. V divočině daleko od pušek lovců snad najdou pro Charlieho bezpečné místo.

Film z krásného afrického prostředí, vyprávějící o tom, že přátelství je skutečný závazek, režíroval Gilles de Maistre. V hlavních rolích se objeví Daniah De Villiers (Mia Owenová), Mélanie Laurent (Alice Owenová), Langley Kirkwood (John Owen), Ryan Mac Lennan (Mick Owen), Lionel Newton (Kevin), Lillian Dube (Jodie), Brandon Auret (Dirk), Paul Davies, Ashleigh Harvey a Tessa Jubber.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist