Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Královna všeho zlého má první trailer!



20.05.2019

Po prvním plakátu a několika základních informacích nyní přinášíme trailer a více obrázků k připravovanému filmu Zloba: Královna všeho zlého. Temné akční pokračování dobrodružného fantasy Zloba: Královna černé magie vtrhne do našich kin 17. října 2019. A jak to tak vypadá, máme se na co těšit.


Zdroj: Promo (2x)

Režie nové Zloby se ujal Joachim Rønning (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta, Sexy Pistols aj.). Angelinu Jolie v hlavní roli doprovodí opět půvabná Elle Fanning (Růženka), Sam Riley (Diaval), Imelda Staunton, Lesley Manville aJunoTemple (trojice víl). Novou tváří pak bude Harris Dickinson, mající nahradit Brentona Thwaitese v roli prince Phillipa. K původnímu obsazení se nově připojí Michelle Pfeiffer, Ed Skrein a Chiwetel Ejiofor.

 

Druhý díl pokračuje ve zkoumání komplexního vztahu mezi rohatou vílou Zlobou a budoucí královnou Růženkou. Tento vztah projde těžkou zkouškou, ačkoli Zloba má dívenku ráda jako vlastní dceru. Není zcela nakloněna myšlence svatby prince Phillipa a Růženky, navíc musí chránit blata před novou hrozbou – a kvůli tomu je ochotná udělat cokoli. Obě přítelkyně vytvářejí nová spojenectví a čelí novým protivníkům v boji za ochranu kouzelných bytostí a přátel.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist