Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Králíček Petr se vrací na obrazovky ve vánočním příběhu!



23.11.2012

Kultovní pohádková postavička jménem Králíček Petr (v originále Peter Rabbit), který je hlavním hrdinou knížek od britské spisovatelky Helen Beatrix Potter, se prostřednictvím dětského kanálu Nick Jr. vrátí na obrazovky ve speciálním vánočním příběhu.

petr
Foto: Promo


Film Králíček Petr: Vánoční příběh volně navazuje na příhody králíka Petra a jeho bratrance Benjamína, kteří tentokrát musí zastoupit nemocného pana Bouncera, aby doručili důležité dary k jeho zákazníkům, a také jsou nuceni bojovat proti vánici a zlému Lišákovi Todovi.

Ve filmu se objeví nová ženská postava jménem Lily Bobtail, jenž je nepřímo založena na skutečné postavě autorky literární předlohy, tedy Heleny Beatrix Potter.

Nejnovější příběh králíčka Petra, který produkovala společnost Silvergate Media pro Nickelodeon USA a BBC, uvidí nejmenší diváci už 14. prosince v devatenáct hodin.

Kromě tohoto televizního speciálu plánuje kanál Nick Jr. v příštím roce odvysílat nový 3D animovaný seriál Příběhy Petra Králíčka, který bude zřejmě navazovat na seriál Svět Petra Králíčka a jeho přátel z roku 1997. 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist