Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Koncem srpna vstoupí do kin hraný Kryštůfek Robin



03.04.2018

Kryštůfek Robin, hraný příběh studia Disney, vejde do českých kin 23. srpna 2018. Objevte kouzelné vzpomínky na své dětství spolu s hlavním hrdinou, který dospěl a skoro zapomněl…

Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

V novém rodinném dobrodružství od tvůrců Krásky a zvířete mladý chlapec vyroste a ztratí cestu. Kryštůfek Robin je zavalen mizerně placenou prací, která mu nabízí jen velmi nejistou budoucnost. Navíc je kvůli ní nucen zanedbávat ženu a dceru.

Už téměř zapomněl na své krásné dětství a okamžiky strávené ve Stokorcovém lese ve společnosti mlsného Medvídka Pú a dalších kamarádů.

Plyšová záchranná mise

Po nešťastné příhodě s kufříkem se Pú, Prasátko, Ijáček i Tygr vydají do našeho světa, konkrétně do Londýna, aby pomohli Kryštůfkovi najít nejen jeho věci, ale i vzpomínky na milého a hravého chlapce, jímž kdysi býval.

 

 

Setkání s ošuntělým a potrhaným medvídkem mu snad připomene, že ten malý kluk někde uvnitř stále je. Hlavní roli dospělého Kryštůfka zastal úspěšný herec Ewan McGregor, známý mimo jiné z výše zmíněného filmu Kráska a zvíře (2017). Máme se tedy dozajista nač těšit.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist