Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Komediální seriál BrickleBerry bude mít druhou řadu!



19.11.2012

Firma Comedy Central podle zahraničních médií připravuje druhou řadu animovaného komediálního seriálu BrickleBerry, který vznikl v rámci koprodukce se společností Fox. Nová třináctidílná řada, která se s cenzurou rozhodně nemaže, by se měla na televizních obrazovkách objevit na podzim roku 2013.

berry
Foto: Comedy Central


Seriál BrickleBerry, jehož první (desetidílnou) řadu sledují diváci teprve od konce září 2012, sleduje fiktivní skupinu lesních strážců, které se snaží dělat svou práci a žít svůj život ve smyšleném národním parku jménem BrickleBerry.

Hlavní hrdina Steve je tak trošku prosťáček, který se opakovaně stává Rangerem měsíce jenom proto, že nemá soupeře. To se ovšem změní s příchodem Ethel - nové rangerky, která je ve všech ohledech úplně jiná.

Vedle nich se v parku objevuje také Denzel - typicky "černý" parťák, Woody - vedoucí parku, pro kterého je návštěvnost to nejdůležitější, jeho mluvící medvěd Malloy a "mužatka" Connie, která se zamiluje do nově příchozí Ethel.

V hlavních „rolích“ bizarních postaviček se objevují David Herman, Daniel Tosh, Kaitlin Olson, Tom Kenny, Jerry Minor a Roger Black. Společnost Comedy Central se již nechala slyšet, že díky svéráznému seriálu se aspoň americká mládež dozví něco o americké přírodě, a ochraně životního prostředí. No, dejme tomu …

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist