Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Jolana Voldánová opět na obrazovce! A bude pomáhat dětem!



06.04.2014

Ne, Jolana Voldánová se vrací na obrazovku jako moderátorka, ale připomene se také jako tanečnice, respektive účastnice televizní soutěže v tanci Stardance. A hodlá se zapojit do charitativní akce pro děti!

Foto: Česká televize

Blíží velikonoce, během kterých se tradičně koná charitativní akce Pomozte dětem. Ta se vysílá na České televizi, velmi často za účasti mnoha hvězd. Tentokrát se zúčastní také ti, kteří tancovali ve Stardance, včetně již zmíněné oblíbené moderátorky.

Dále vystoupí Jitka Čvančarová s Petrem Čadkem, potěší veselé taneční číslo Jana Ondera s Lucií Hunčárovou, profesionální tanec Tatiany Drexler s Janem Révaiem nebo scénicko-pantomimické číslo v podání Anny Polívkové a Michala Kurtiše. Dále zapěje Monika Absolonová, Petr Bende, Heleny Zeťové či Jitka Hosprová.

V pořadu vystoupí i Šárka Kašpárková, Martin Procházka, Mahulena Bočanová, Dana Batulková, Jana Švandová nebo Jaromír Bosák. Za 15 let konání této charitativní akce se podařilo pomoci více jak 180 tisíc dětí. Akce je zaměřena na pomoc dětem znevýhodněným a ohroženým. Lidé mohou přispívat pomocí zprávy SMS, nebo zasláním peněz na účet.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist