Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Ježek Sonic brzy přifrčí do kin



02.12.2019

Milovníci videoher a fanoušci Jima Carreyho už jistě vědí, že se 20. února 2020 přiřítí do kin nový akční film Ježek Sonic. Dobrodružná komedie má nicméně ambice zaujmout mnohem širší publikum. Podaří se jí to?

Foto: Promo (2x)

Sonic je antropomorfní modrý ježek z jiného světa. Přichází na Zemi ve snaze uniknout padouchům, kteří chtějí využít jeho superrychlost. Poté, co Sonic náhodou způsobí masivní výpadek elektrické energie během úkrytu ve městě Green Hills, stane se terčem vlády. Ta si na jeho odchycení najme zlovolného robotika Dr. Robotnika. Bývalý důstojník SFPD a nový policejní šerif v Green Hills, Tom Wachowski, se s ježkem Sonicem spřátelí a pomáhá mu, aby se zajetí vyhnul. Sbírá jeho prsteny a zabraňuje Robotnikovi zneužít Sonicovu sílu k ovládnutí světa.

 

Film režíroval (ve svém celovečerním režijním debutu) Jeff Fowler podle scénáře Patricka Caseyho, Joshe Millera a Orena Uziela. V originálním znění uslyšíme Bena Schwartze jako hlas Sonica, ježka uhánějícího nadpozemskou rychlostí. Roli vědce a vynálezce Dr. Robotnika zastává Jim Carrey. Šerifa Toma hraje James Marsden. V dalších rolích účinkují Tika Sumpter (Tomova žena Annie), Adam Pally (Tomův přítel a policejní důstojník Billy), Neal McDonough (majorBennington) a další.

Film měl jít původně do kin dříve, ale společnost Paramount Pictures posléze odložila premiéru kvůli potřebě přepracovat vzhled hlavní postavy. Původní podoba ježka Sonica se dočkala mnoha negativních ohlasů kvůli příliš humanoidnímu vzhledu a nedostatečné podobnosti s videohrou. Sonic proto obdržel větší oči, nové běžecké boty podobající se těm z her se značkou PUMA, rukavice a méně lidský organismus, aby se přiblížil designu postavy ve videohrách. Nové vzezření už získalo mnohem pozitivnější reakce.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist