Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Jak se nestát zapomenutým princem



20.06.2020

Od 18. června 2020 budou česká kina opět uvádět rodinnou komedii Zapomenutý princ. Hlavním hrdinou je otec, který vypráví pohádky své milované dceři. Každou noc ji tak bere do smyšleného filmového studia plného dobrodružství. 

 

Photo © Pathé,

V životě Djibiho se prakticky vše točí kolem jeho drahé dcerky Sofie. Oddaný otec samoživitel nikdy nevynechá jejich každovečerní pohádku. Když Sofia usíná, bere ji do „Pohádkolandu“, vymyšleného filmového studia, kde se oba stávají stěžejními postavami světoznámých snímků. V těch Djibi zastává hlavní roli prince Krasoně. O pět let později se ale ze Sofie stává puberťačka, která už o tátovy příběhy tolik nestojí. Djibi je v úloze prince brzy vyměněn a musí vymyslet, jak v životě své dcery zůstat důležitým člověkem i nadále.

 

Snímek o tom, že být rodičem je vůbec největší dobrodružství v životě, režíroval francouzský režisér Michel Hazanavicius, držitel Oscara za film The Artist. V hlavní roli táty a prince účinkuje Omar Sy, hvězda filmů Nedotknutelní a I dva jsou rodina. Dále hrají Bérénice Bejo, François Damiens, Oudesh Rughooputh, Sarah Gaye či Keyla Fala.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist