Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Hurá na pohádky!



07.10.2019

Hurá na pohádky je pásmo českých a slovenských krátkých animovaných filmů pro nejmenší diváky i zvědavé rodiče. V kině bude mít premiéru už 17. října 2019.

Foto: Aerofilms (2x)

Pásmem vás provedou zábavní a věčně hladoví nejlepší medvědí přátelé – Nedvěd a Miška z večerníčkového seriálu Mlsné medvědí příběhy. Objeví se v epizodách Mňamózní svačinka, Hurá na borůvky a Pozdrav od strýčka, kde se díky ztřeštěným nápadům dostávají z jedné šlamastyky do druhé. Režisérka Kateřina Karhánková je podepsána nejen pod nimi, ale také pod dalším krátkým příběhem Plody mraků. Ten zase vypráví o rozverných chlupáčích, kteří se poprvé odváží vstoupit do neznáma.

 

Slovensko reprezentuje epizoda ze seriálu Websterovci, v níž zvídavá pavoučí hrdinka Lily zamíří poprvé do školní lavice. Dobrodružné příběhy všech těchto hravých hrdinů vás nejen pobaví, ale také lecčemu naučí. Své hlasy jim zapůjčili David Novotný, Lukáš Příkazký, Zuzana Porubjaková, Kamil Kollárik, Henrieta Mičkovicová, Richard Stanke, Boris Farkaš a Oľga Belešová. Takže hurá na pohádky!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist