Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Hotel Transylvánie se vrací potřetí!



11.01.2018

Letošní červenec bude svědkem velkého comebacku animované rodinné komedie Hotel Transylvánie od Sony Pictures Animation. Obnoví novinka zašlou slávu prvního filmu?

Foto: Sony Pictures Animation (3x)

Hotel Transylvánie z roku 2012 si ve světě vydobyl velký úspěch. Druhý díl možná budil menší rozpaky a člověk si při něm skoro říkal, kam se vytratilo originální kouzlo jedničky. Může vůbec třetí pokračování strašidláckých dobrodružství přinést něco neotřelého? Tvůrci sázejí na nové atraktivní prostředí – z ponurého hotelu vzhůru na vodu! Připravovaný snímek má konečně i vlastní zajímavý podtitul: Příšerózní dovolená.

 

Návrat starých známých

Stejně jako v případě předchozích filmů se režie ujal animátor Genndy Tartakovsky. Hlasy postavám v originále opět propůjčili Adam Sandler (Drákula), Selena Gomez (Mavis) a Andy Samberg (Jonathan). Českému znění bude nejspíš i tentokrát vládnout vynikající Petr Rychlý.

 

Tajuplná kapitánka a strašidla v nesnázích

A o čem že to tedy vlastně bude? Naši oblíbení hrdinové se vydají na výletní parník, aby si užili parádní letní prázdniny. Drákula se těší, že si hlavně odpočine od práce v hotelu, a jeho rodina si hodlá vychutnat vše, co luxusní plavidlo nabízí. Čeká nás řada nevšedních aktivit, jako je strašidelný volejbal, exotická exkurze či romantické opalování při Měsíčku. Kapitánka lodi, záhadná Erika, však skrývá tajemství, které by mohlo vážně ohrozit všechna strašidla. Jako by tohle samo o sobě nestačilo, Drákula se do ní ještě zamiluje!

 

Kdy přesně vyplouváme?

Zdá se, že se můžeme těšit na zábavnou podívanou plnou humorných momentů, kterou si užijí jak děti, tak jejich rodiče. Koneckonců, kdo by si rád neodpočinul u pohodového letního animáku? Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená dorazí do kin 12. 7. 2018, tak si tohle datum někam pečlivě zapište, aby snad děsuplná loď nevyplula bez vás.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist