Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Filmoví Angry Birds se dočkali pokračování



22.07.2019

V roce 2016 spatřil světlo světa animovaný snímek Angry Birds ve filmu. Nyní, přesněji řečeno 29. srpna 2019, se do českých kin chystá druhý díl. Dobrodružná komedie pro celou rodinu Angry Birds ve filmu 2 nabídne spoustu akce i legrace.

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou – hádáte správně – opět ve při! I když vlastně ne tak docela… V novém pokračování se objeví nepřítel, který vyhrožuje zničením Ptačího i Prasečího ostrova. Rudohněv alias Ruďák, Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka spojí síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým někdejších zapřisáhlých nepřátel se vydá na misi, jejímž cílem bude zachránit domovy ptáků i vepřů. A to je něco, u čeho byste jako diváci rozhodně neměli chybět.

 

Angry Birds ve filmu 2 je film založený na sérii videoher společnosti Rovio Entertainment. Režírovali ho Thurop Van Orman a John Rice. Scénář napsal Peter Ackerman, v jehož filmografii najdeme snímky jako Doba ledová (2002) nebo Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009). Do svých rolí z prvního dílu se vrací Jason Sudeikis (Ruďák), Josh Gad (Žluťas), Danny McBride (Bombas), Bill Hader (Leonard) či Peter Dinklage (Orel Vazoun). Nově se v originálním znění objeví Leslie Jones, Rachel Bloom, Nicki Minaj, Awkwafina,Sterling K. Brown a Eugenio Derbez.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist