Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Film Legendární parta má první televizní spot!



18.10.2012

Studio DreamWorks vypustilo do světa nový televizní spot lákající na 3D animovaný film Legendární parta (v originále Rise of the Guardians). Devadesátivteřinová upoutávka představuje jednotlivé hlavní postavy a zároveň nám naznačuje, jakým směrem se bude ubírat děj tohoto fantastického snímku …

parta
Foto: Promo
 

Film, který režíroval Peter Ramsey, je založen na stejnojmenné knize Williama Joyceho. Hlavní hrdina – chlapec jménem Jack Frost – se ve filmu spojí s legendárními pohádkovými postavami, jako je třeba s ruským přízvukem mluvící Santa Claus, rádobydrsný Velikonoční zajíc, křehká Víla Zuběnka nebo mlčenlivý pohodář Sandman, aby společně zastavili zloducha Bubáka, který chce ovládnout celý pohádkový svět.

Speciální crossover, který se má v amerických kinech objevit 21. listopadu, bude v době své premiéry čelit silné konkurenci filmových děl od jiných studií. Tvůrci jsou si však na sto procent jistí, že se jejich film stane hitem. Čeští diváci uvidí animovaný snímek Legendární parta od 29. listopadu 2012.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Legendární parta (17 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist