Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Film Království lesních strážců: Projděte si hlavní postavy a herecké obsazení!



24.05.2013

Podívejme se na hlavní postavičky z nového animovaného filmu! Do Království lesních strážců se podíváme prostřednictvím Mary Katherine, sedmnáctileté dívky, která zažije dobrodružství, o jakém se jí nezdálo ani v nejdivočejším snu.

kralovstvi
Foto: CinemArt
 

Mary se vrací do domu svého dětství, aby se po dlouhém odloučení znovu sblížila se svým otcem, profesorem Bombou. Namísto toho jí však s otcem dochází trpělivost.

Nebaví ji poslouchat jeho nekonečné příběhy o civilizaci drobných mužíčků, kteří žijí v lesích. Ovšem poté, co se kouzlem ocitne ve společenství Lesních strážců, je nucena svůj pohled přehodnotit.  

Aby našla cestu zpátky domů, musí Mary udělat více, než jen v tento fantastický svět uvěřit; musí ho pomoci zachránit. Mary namluvila Amanda Seyfried, hvězda filmů jako jsou Les Misérables a Mamma Mia.

Trailer k filmu!
 

Druhým mužem v životě Mary je obyvatel neviditelné říše, Nod, kterému propůjčil hlas Josh Hutcherson. Nod je pohledný floutek, který rád porušuje pravidla a dělá vše na vlastní pěst.

Ale jeho drzý individualismus se neslučuje s ideály týmové práce a jednoty Lesních strážců, rozhodne se tedy společenství opustit.

Vše se změní, když do jeho světa vstoupí Mary – a když začne jít opravdu o všechno. Teprve pak Nod pochopí, co to obnáší být skutečným hrdinou.

kralovstvi
Foto: CinemArt
 

Mary a Nod se stanou souputníky na cestě, která je oba změní. Vytvoří se mezi nimi silné pouto a spustí se ohňostroj romantiky, díky kterému překonají počáteční nedůvěru a vzdor.

Oba se cítí odtrženi od svého okolí – Mary okolnostmi jejího neúspěšného shledání s otcem a Nod svou vzpurnou povahou, namířenou především vůči Roninovi, vůdci Lesních strážců, který supluje Nodovi otce.

kralovstvi
Foto: CinemArt
 

Ronin, kterého namluvil Colin Farrell, neni příliš nadšený těmito druhy Nodových volnočasových aktivit. Neslučují se se zásadami Lesních strážců, elitní jednotky bojovníků zapřisáhlých chránit všechen život v lese. Ronin je vůdcem těchto zelených samurajů.

Má tvář s ostře řezanými rysy a žije podle kréda "mnoho listů, jeden strom" - což znamená, že každý jednotlivec je součástí celku. Když je les a jeho milovaná královna v ohrožení, Ronin povolá Lesní strážce a pustí se do boje s odvahou a sarkastickým humorem.

kralovstvi
Foto: CinemArt
 

Roninovým nejbližším a nejmocnějším spojencem je Královna Tara, kterou ztvárnila legenda populární hudby Beyoncé Knowles, pro kterou je tato role debutem v animovaném filmu. Krásná, hbitá a silná Tara není pouze královnou Lesních strážců; ale je životní sílou celého lesa.

Mezi Tarou a Roninem to jiskří; Tara je královnou všech, ale pro Ronina znamená víc. Kdykoliv se Tara ocitne v nebezpečí, ví, že se může na Ronina spolehnout. Když se zdá, že je vše ztraceno, podaří se jí přivolat pomoc z těch nepřekvapivějších míst.

kralovstvi
Foto: CinemArt
 

Dvěma oddanými služebníky, kterým Tara svěřila tento důležitý úkol, jsou Hňup a Hrub. Hňup je slimák, který se považuje za lamače ženských srdcí. Nachází se sice na nižším stupni potravního řetězce, ale zato oplývá vysokým sebevědomím.

Jeho kámoš Hrub je hlemýžďem, ale ve skrytu duše touží stát se Lesním strážcem. I když je tahle komická dvojka, slimák a šnek, bezpáteřní, a to doslova, prokáže velkou odvahu, když se vydá zachránit lesní říši.    

Animovaný film Království lesních strážců má v českých kinech premiéru 30. května 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist