Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Film Čtyřlístek ve službách krále přijde do kin už za 10 dní!



21.01.2013

Hrdinové našich dětských let putují poprvé na filmová plátna! Bobík, Fifinka, Myšpulín a Pinďa se objeví v celovečerním animovaném filmu „Čtyřlístek ve službách krále“ – v příběhu plném dramatických i humorných situací se spoustou zápletek a zvratů. Jejich filmové dobrodružství bude mít premiéru 31. ledna 2013 a těšit se na něj mohou nejen děti, ale i dospělí.

ctyr
Foto: Bio Illusion
 

Známé kreslené postavičky ze Čtyřlístku se již 31. ledna 2013 představí v novém českém animovaném filmu. „Čtyřlístek ve službách krále“ nabídne dobrodružný příběh plný humorných a gagových situací, množství zápletek a nečekaných rozuzlení.

Známá čtveřice se v příběhu dostane až do doby krále a císaře Rudolfa II., na své cestě narazí na různé překážky a nečekané nástrahy, které pomocí svého důvtipu a vynalézavosti překoná, a král se s ní rozloučí o nejedno životní poznání bohatší.

Trailer k filmu!
 

Příběhy Fifinky, Myšpulína, Bobíka a Pindi, které začal výtvarník Jaroslav Němeček vymýšlet a kreslit v roce 1969, se zapsaly do dětství a často i dospělosti snad každého z nás. Po více než čtyřiceti letech od prvního vydání úspěšného časopisu ztvárnil Jaroslav Němeček postavičky také pro film.

Na animovaném Čtyřlístku se dále podíleli režisér Michal Žabka, producenti Miloslav Šmídmajer a Aleš Tříska nebo scenáristé Hana a Josef Lamkovi. Hudbu k filmu složil Ondřej Soukup a postavičky namluvili známí herci Tereza Bebarová, Ondřej Brzobohatý, Bohdan Tůma, Ivan Trojan, Václav Postránecký nebo Jiří Lábus.

ctyr
Foto: Bio Illusion
 

Režisér Michal Žabka, který má sám doma unikátní sbírku časopisů Čtyřlístek, k filmu řekl: „Když jsem dostal nabídku režírovat tento film, byl jsem nadšený. Byla to příležitost konečně rozhýbat postavičky Čtyřlístku na filmovém plátně a možnost odvyprávět s nimi napínavý a dlouhý příběh.“

Producent Miloslav Šmídmajer k tomu dodává: „Není pochyb, že se s našimi hrdiny nejvíc baví děti. A také ti, kteří nezapomněli být dětmi a mají rádi hravost a legraci. Jsem rád, že mezi ně mohu patřit – a jen doufám, že Čtyřlístek ve službách krále založí tradici filmových příběhů s hrdiny Pinďou, Myšpulínem, Bobíkem a Fifinkou, tou báječnou holkou do nepohody.“

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Čtyřlístek(233 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist