Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Film Čtyřlístek ve službách krále jde do finále!



18.12.2012

Fifinka, Myšpulín, Bobík a Pinďa, ale i král Rudolf II. a jeho věrný  lev Aurix I. se už brzy představí filmovému publiku. Snímek Čtyřlístek ve službách krále má premiéru 31. ledna 2013!

ctyr
Foto: Bio Illusion
 

První celovečerní film s populárními komiksovými postavičkami Čtyřlístku finišuje a vstoupil do závěrečné fáze. Ve studiu Alkay se dokončují poslední metry animace pod vedením režiséra Michala Žabky, které pak ještě střihač Luděk Hudec upravuje a dolaďuje, aby film měl tempo i správnou gradaci. Finišuje i hudební skladatel Ondřej Soukup. Film už má hotovou i ústřední písničku s textem Gábiny Osvaldové, která se opravdu povedla! 

Nejrušněji je ve zvukovém a dabingovém studiu. Oblíbené postavičky se náramně rozpovídaly, užívají si, že jsou slyšet a že je namlouvají skvělí herci.

Režisér Zdeněk Štěpán spolu s režisérem filmu Michalem Žabkou si přizvali ke spolupráci řadu skvělých herců: Ivana Trojana, Václava Postráneckého, Bohdana Tůmu, Terezu Bebarovou, Ondřeje Brzobohatého, Vladimíra Brabce, Vladimíra Javorského a další, protože v příběhu hraje několik desítek postav a postaviček. 

Budete se divit, jak se jindy úsporný Čtyřlístek, který byl zvyklý na „bubliny“, rozmluvil.  A dokonce mu to i krásně zpívá. Text k ústřední písničce napsala Gábina Osvaldová a byl natolik inspirativní, že Ondřej Soukup k ní složil hudbu během několika minut!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Čtyřlístek(233 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist