Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Do kin vstupuje čtvrtý Příběh hraček!



06.08.2019

Již 8. srpna 2019 vtrhne do našich kin čtvrté pokračování dobrodružného animovaného fenoménu pro celou rodinu. A o čem nám komediální Toy Story povypráví tentokrát?

 

Kovboj Woody vždycky věděl, že smyslem jeho života je starat se o svého lidského přítele, ať už to byl chlapeček Andy nebo dívenka Bonnie. Když ale Bonnie přinese do pokojíku novou hračku, kterou si sama vyrobila a jíž říká „Vidlík“, otevře se Woodymu i jeho věrným kamarádům nový velký svět. Vidlík totiž zažívá existenciální krizi a věří, že je odpad, nikoli hračka. Woody mu tedy musí neustále bránit v tom, aby sám sebe „zahodil“. To pravé dobrodružství začíná, když během rodinného výletu vyskočí Vidlík z okna a Woody se ho vydá sledovat.

 

Americký film režíroval Josh Cooley a produkovala společnost Pixar pro Walt Disney Pictures. Volné pokračování úspěšných animovaných snímků se odehrává ve známém kouzelném světě hraček, jehož hlavní postavy namluvili v originále opět Tom Hanks (Woody) a Tim Allen (Buzz).

Podobně jako jeho předchůdci získal i čtvrtý díl Toy Story ve světě příznivé ohlasy. Kritika chválí jeho příběh, humor, emoce, animace i hlasové výkony. Máme se tedy jistě na co těšit.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist