Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Do kin přilétá pokračování Včelky Máji



21.02.2018

Do českých kin 8. března 2018 vlétne nový animovaný film o oblíbené včelce Máje s podtitulem Medové hry. Potěší další sladké dobrodružství celou rodinu?

Zveme vás na Velké medové hry!

V Májině úlu to bzučí víc než obvykle. Z Buzztropolis totiž přijíždí vysoký hodnostář se vzkazem pro královnu. Obdrží úl konečně vytouženou pozvánku k Velkým medovým hrám? Všichni jsou očekáváním celí vzrušení, ale Májino nadšení rychle opadá.

Nejenže se úl nesmí zúčastnit, ale císařovna dokonce požaduje, aby odevzdal polovinu letní medové sklizně coby příspěvek na výživu soutěžících atletů! Mája nemíní tento příkaz vyslyšet. Její sebejistota císařovnu zaujme tak, že včelku i s kamarádem Vilíkem pozve do Buzztropolis, aby se společně účastnili her. Mája je nabídkou nadšená, Vilík už méně…

Foto: Studio 100 Media (2x)

Císařovna má ale i jednu podmínku. Jestli Mája v soutěži prohraje, vezme si všechen letní med jejího úlu. Tak začíná nevídaná sportovní událost plná veselých disciplín, ve které půjde o získání zlatého poháru. Mája sestaví tým a neochvějně věří ve vítězství. Podaří se jí to?

Rodinné komedii trvající 85 minut propůjčili své hlasy v originále Richard Roxburgh, Justine Clarke, David Collins ad. V našich kinech se ovšem můžeme těšit na český dabing. Uslyšíme například Ivanu Korolovou (Mája), Oldřicha Hajlicha (Vilík) nebo Simonu Vrbickou (královna).

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist