Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Divočina vás volá



20.02.2020

Fanoušci Harrisona Forda už nepochybně zaznamenali, že se do našich kin 27. února 2020 dostane dobrodružný snímek pro celou rodinu Volání divočiny.

 

Foto: 20th Century Fox,

 

Film vypráví příběh psa Bucka, kterého si rodina náležitě hýčká. Jeho život se však obrátí vzhůru nohama v momentě, kdy je z domova v prosluněné Kalifornii unesen obchodníky se psy a prodán do mrazivé divočiny kanadského Yukonu během vrcholící zlaté horečky na Klondiku. Tam je novými pány nucen tahat se psím spřežením sáně.

 

Díky nezlomné vůli dokáže Buck v drsných podmínkách přežít. Naštěstí se mu nakonec podaří uniknout a najít nového přítele, samotářského dobrodruha Johna Thorntona (Harrison Ford).Pojeho boku zjistí, že díky přirozeným psím instinktům dokáže v nehostinné divočině a novém svobodném životě nalézt i zalíbení.

 

Americký snímek v originále nazvaný The Call of the Wild vychází ze stejnojmenné novely Jacka Londona z roku 1903 a z předchozí filmové adaptace společnosti Twentieth Century Pictures (1935). Režíruje ho Chris Sanders, na poli hraných filmů jde o jeho režijní debut. Scénář napsal Michael Green, mající za sebou např. Vraždu v Orient expresu (2017) nebo akčňák Logan: Wolverine (2017).

V hlavních rolích se vedle Harrisona Forda objevují Omar Sy (Perrault), Dan Stevens (Hal), Karen Gillan (Mercedes) a další.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist