Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel začne vysílat komediální seriál Austin a Ally!



13.04.2013

Úplně nový akční komediální seriál plný hudby a skládání písní má premiéru 11. května v 10:30 na stanici Disney Channel! V seriálu, který se v USA umístil mezi dětmi ve věku 2–11 let a teenagery ve věku 9-14 let ve svém vysílacím čase na prvním místě, exceluje talentovaná dvojice herců Ross Lynch a Laura Marano.

ally
Foto: Disney Channel
 

"Jak se dělá rock?" Tak to předvedou dvě protikladné osobnosti v úplně novém seriálu Austin & Ally, jenž je komedií o přátelství dvou povahově odlišných teenagerů, jejichž životy se obrátí k lepšímu, když se jeden z nich stane přes noc hudební senzací. Seriál bude mít premiéru v České republice na stanici Disney Channel v sobotu 11. května v 10:30.

Ve Spojených státech amerických měl seriál Austin & Ally premiéru v prosinci 2011 a zaznamenal velký úspěch. Od té doby se stal mezi dětmi (ve věku 2 – 11 let, 6 – 11 let) a teenagery (ve věku 9 – 14 let) televizním seriálem číslo jedna ve svém vysílacím čase. Zároveň se seriál stal pořadem číslo jedna v celkovém počtu diváku sledující kabelovou televizi.

adam
Foto: Disney Channel
 

Seriál je plný písniček, hudby a dobrodružství, jež hrdinové zažívají, když se snaží dosáhnout svých snů. Děj sleduje jedinečné přátelství Austina, extrovertního hudebníka, který miluje zábavu a Ally, brilantní, ale plaché skladatelky písní a jejich dvou nejlepších kamarádů Trish a Deze.

O co v seriálu jde?

Austin a Dez si tajně vypůjčí jednu z Allyiných písní, nahrají ji a vytvoří videoklip, který následně umístí na internet. Z Austina se tak přes noc stane celebrita a hudební hvězda.

Trish, nejlepší kamarádka Ally, se ji snaží přesvědčit, aby světu oznámila, že právě ona je autorkou oblíbené písně, zatímco Austin ji prosí, aby mu napsala další hit, který by mohl nahrát. Na místo toho nakonec Austin a Ally ve snaze stát se opravdovými muzikanty dají své talenty dohromady.

austin
Foto: Disney Channel
 

V hlavní roli se objeví Ross Lynch, nová vycházející hvězda, který hraje v seriálu roli Austina, a herečka Laura Marano, která představuje Ally. Raini Rodriguez (Jsem v kapele) si střihla roli Trish a Calum Worthy (Hodně štěstí, Charlie) si zahrál Deze.   

Ve Spojených státech amerických se seriál stal pořadem číslo jedna v celkovém počtu diváku sledující kabelovou televizi (což je asi 3,3 miliony diváků).

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist