Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel přináší programové tipy na únor 2013!



27.01.2013

Dětský kanál si na měsíc únor připravil pro své diváky zajímavé filmy i seriály! Můžeme se těšit na takové skvosty jako seriály Na parket!, Jessie nebo Phinaes a Ferb!

na
Na Parket
Foto: Disney Channel
 

Dlouho očekávaná třetí řada seriálu Na Parket! má na Disney Channelu premiéru již v sobotu 16. února v 8:35. V prvním díle této úplně nové řady je hodně horko. V epizodě s názvem Zapal to, která se vysílá 16. února v 8:35 Rocky a Cece přijedou do studia a zjistí, že shořelo pódium.

Cece se obává, že právě ona je viníkem a způsobila požár pódia. Má strach o svoji budoucnost, protože jí hrozí vyhození. Ale mezitím se zjistí, že opravdovým viníkem je Gary!

ferb
Phineas a Ferb
Foto: Disney Channel
 

S blížícím se Valentýnem se romantika dostává do života každého z nás. V případě Phinease a Ferba se romantika odehrává mezi kluky pronásledovanou sestrou Kendy a jejím přítelem Jeremym.   

V týdnu od pondělí 11. do pátku 15. února se jejich láska stane hlavním tématem a bude jí věnována celá epizoda s názvem Kendremy, která má premiéru na Valentýna ve čtvrtek 14. února v 11:00.

V této epizodě Kendy zjistí, že její posedlost Jeremym ohrožuje její přátelství se Stacy. Rozhodne se tedy strávit jeden celý den jen s ní. Doktor Dutošvarc ji ale spojí s Jeremym pomocí jednoho ze svých vynálezů, tak, že bez něj nemůže nikam jít.  

jess
Jessie
Foto: Disney Channel
 

Součástí rodiny Jessie je i jeden neobvyklý člen, o kterého je třeba se postarat - Raviho nejlepší přítel, sedm metrů dlouhý varan jménem Kipling! Disney Channel připravil několik epizod věnovaných tomuto obřímu domácímu mazlíčkovi včetně premiérového dílu, ve kterém se dozvíš o temném tajemství pana Kiplinga.

V epizodě s názvem Kiplingův tajný život, která má premiéru v sobotu 2. února v 13:05 rodinu čeká velký šok, když se z pana Kiplinga stane paní Kiplingová a navíc se ukáže, že je těhotná. Vejce paní Kiplingové ale omylem skončí v restauraci nabízející vaječné speciality. Tam způsobí obravský chaos, když se z nich vylíhnou mláďata. 

mest
Městečko záhad
Foto: Disney Channel
 

Nastal čas věnovat zasloužený prostor na Disney Channelu také domácím mazlíčkům. Představí se v nejrůznějších epizodách v sobotu 9. a v neděli 10. února v 15:50. Tento vysílací blok přinese i premiérovou epizodu seriálu Městečko záhad, kde se představíTučík – Mabelin domácí mazlíček.

V díle s názvem Časoprostorový vepř, který má premiéru v sobotu 9. února v 15:50. Dipper zjistí, že v městečku záhad se nachází stroj, který umožňuje cestování v čase. Mezitím se Mabel na první pohled zamiluje do svého nového domácího mazlíčka – prasátka, které vyhraje na veletrhu.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist