Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel přináší programové tipy na leden 2013!



09.12.2012

Dětský kanál si na první měsíc nového roku připravil pro své diváky zajímavé filmy i seriály! Můžeme se těšit na takové "osobnosti" jako Medvídek Pú nebo Phinaes a Ferb!

hodne
Foto: Disney Channel
 

Třetí řada seriálu Hodně štěstí, Charlie začne v sobotu 12. ledna v 9:30.  Premiéru budou mít hned dvě nové epizody, ve kterých má na svět přijít nejnovější člen rodiny, ale jak už to tak bývá, nic nejde podle plánu. První ze dvou epizod s názvem Bude nás víc má premiéru v sobotu 12. ledna v 9:30.

Charliin bratr nebo sestra se má brzy narodit, a tak se Amy rozhodne přestěhovat se do většího domu, aby se v tom starém nemačkali. Problém je, že Bob ani ostatní se stěhovat nechtějí. Stane se miminko důvodem k hádce ještě dříve, než přijde na svět?

Hlavní hrdinky seriálu Na parket! Rocky a CeCe se ve dvoudílné epizodě Na parket: Made in Japan vypraví do země orientu už v sobotu 19. ledna v 10:30. Když Rocky a CeCe zvítězí ve velké taneční bitvě proti skupinám z celé země, získají životní příležitost – výlet do Japonska, kde si zahrají v nové interaktivní taneční video hře.

Tento speciální díl je nabitý skvělou hudbou a uvidíme v něm nové písně a taneční sestavy, nekonvenční módní outfity, romantiku, vystoupení světově proslulé skupiny Blue Man Group, roboty a mluvící záchody. A nakonec se můžeme těšit na závod proti času ve stylu Mission Impossible, protože Tokiu i celému světu hrozí velké nebezpečí ...

parket
Foto: Disney Channel
 

Phineas a Ferb udělají všechno pro to, aby podpořili skupinu Zálesaček, známou také jako Vznešené sesterstvo Zálesaček. Toto sedmičlenné sesterstvo je skautskou organizací se sídlem v Danville. A v lednu na nás čeká výběr epizod věnovaných právě Zálesačkám, které můžeme sledovat od pondělí 21. do pátku 25. ledna 2013 a od pondělí 28. do čtvrtka 31. ledna 2013 vždy v 17:45.

V první epizodě s názvem V myčce, která má premiéru v pondělí 21. ledna v 17:45 se kluci rozhodnou postavit báječný vůz, aby vydělali peníze na Izabelinu kampaň – zachraňte krtka hvězdonosého.   

Disney Channel bude také vysílat premiéru nové epizody seriálu Krátké příběhy hraček už od 12. ledna v 10:25. Příběhy navazují na události, které se odehrály ve filmu Příběh hraček 3. V epizodě Partysaurus Rex se dinosaurus Rex snaží zbavit své nechvalné reputace nudného patrona a uspořádá koupelovou party pro všechny nafukovací hračky do vany. Koupel ale přeteče a zatopí celý dům!    

pu
Foto: Disney Channel
 

Medvídek Pú a jeho přátelé se představí v lednové premiéře filmu Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství v sobotu 26. ledna v 10:30. Ve Stokorcovém lese se hrdina A. A. Milna spolu se svými kamarády a Krištůfkem Robinem opět vydává za zábavným dobrodružstvím a ošemetnými situacemi. Film v sobě spojuje několik příběhů Medvídka Pú, které jsou ztvárněny pomocí nové animace a s novými písničkami.  

V lednu 2013 nás navíc čeká premiéra roztomilého seriálu Příběhy o přátelství s Medvídkem Pú, který můžeš sledovat každý všední den od pondělí 14. ledna vždy v 8:30. Seriál má za cíl magickými příběhy Púa a jeho kamarádů představit nastupující generaci dětí kultovní postavy této klasické Disneyovky.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist