Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel přináší programové tipy na květen 2013!



16.04.2013

Dětský kanál si na měsíc květen připravil pro své diváky zajímavé filmy i seriály! Můžeme se těšit na takové "osobnosti" jako Kouzelníci z Waverly, Aladin nebo Austin a Ally!

kouzel
Kouzelníci z Waverly
Foto: Disney Channel
 

„Kouzelní“ kouzelníci se opět představí na stanici Disney Channel v tolik očekávané premiérové epizodě s názvem Návrat kouzelníků: Alex versus Alex, která se bude vysílat v sobotu 25. května 2013 v 11:00.

V této speciální epizodě se opět setkáme s Alex Russo, která se snaží najít rovnováhu mezi svojí rolí kouzelníka rodiny Russoových a životem dospělé ženy. Když se snaží dokázat své rodině, že umí být zodpovědná a vyspělá, Alex použije kouzlo, které ji má zbavit špatných vlastností.

Omylem ale vytvoří dobrou a zlou Alex. Zlá Alex se rozhodne, že ovládne svět svojí temnou magií, a tak se musí dobrá Alex v grandiózní bitvě mezi dobrem a zlem pokusit najít cestu, jak zachránit svoji rodinu, lidstvo i sama sebe.

rak
Farma R.A.K.
Foto: Disney Channel
 

Fanoušci seriálu Farma RAK se mohou v květnu těšit na premiéru dvojité speciální epizody Životní šance, která se bude vysílat v sobotu 4. května 2013 v 9:00.

V epizodě Životní šance se Chyna rozhodne vydat se na turné s Trifecou, slavnou holčičí hudební skupinou, když jedna z jejích členek odejde.

Opustí Chyna domov a začne si plnit své hudební sny? Všechno se pěkně zamotá, když Chyna zjistí, že Darlena, bývalá třetí členka skupiny ji neopustila, ale byla Chynou nahrazena. Darlena se rozhodne Chyně pomstít.    

dvoj
Královská dvojčata
Foto: Disney Channel
 

Fanoušky Bradyho a Boomera určitě potěší, že druhá řada seriálu Královská dvojčata bude mít na stanici Disney Channel premiéru již 18. května 2013 v 14:00. Druhá řada začne dvojdílnou epizodou s názvem Legendární králové.

Když se Brady a Boomer snaží dokázat, že jsou legendárními králi, omylem přivedou k životu prastarou zlou sochu jménem Zodac a ohrozí celý ostrov. Kluci předají království Lanny a vydávají se na cestu domů do Chicaga v horkovzdušném balónu. Když se balón porouchá, oba si uvědomí, že udělali obrovskou chybu.    

ally
Austin a Ally
Foto: Disney Channel
 

Napínavý zbrusu nový seriál Austin & Ally má na stanici Disney Channel premiéru už v sobotu 11. května v 10:30. Můžeme se těšit na dvojitou epizodu a každou sobotu ve stejný čas na další premiérové díly tohoto seriálu.

V komediálním seriálu se představí Austin Moon (Ross Lynch) extrovertní zpěvák a Ally Dawson (Laura Marano) plachá, ale brilantní hudební skladatelka.

Když se Austinovi podaří nahrát jednu z Allyných písní, stane se nahrávka hudebním hitem. Dokáže Ally říci světu, že právě ona je autorkou oblíbené písně?

ala
Aladin a král zlodějů
Foto: Disney Channel
 

Premiéra animovaného filmu Aladin a král zlodějů se koná už v sobotu 18. května 2013 v 11:00 hodin.  Aladin a král zlodějů je posledním snímkem ze zábavné a fantastické trilogie o Aladinovi.

Příběh začíná svatbou a končí záchrannou misí. V Agrabahu nastal sváteční čas, protože Aladin a Jasmin se mají konečně brát. Vše organizuje velký modrý muž (známý také jako džin), a tak se nelze divit, že vznikne kolem manželství chaos.

Zvláště když se zjistí, že 40 zlodějů plánuje využít oslav, aby odvrátili pozornost od svého zlodějského plánu. Zápletka se ještě více komplikuje, když Aladin zjistí, že jeho otec není mrtvý, ale byl pouze držen v zajetí zlodějů.          

pes
Pes a jeho blog
Foto: Disney Channel
 

Disney Channel bude vysílat hned několik epizod seriálu Pes a jeho blog. Vše začne premiérovým dílem s názvem Milovník pudlů v sobotu 11. a v neděli 12. května vždy v 14:30. Stan začne hrát onlinovou počítačovou hru, při které mluví prostřednictvím sluchátek a mikrofonu s ostatními hráči.

Je jasné, že ostatní předpokládají, že Stan je člověk a tak když si naplánuje schůzku s jedním ze spoluhráčů v Game Players Club přivede Avery, která musí předstírat, že je Stanovým lidským „já“. Stan začne žárlit, když zjistí, že Avery se s jeho RPG aliancí spřátelila a začala hrát hru sama za sebe.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist