Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel přináší programové tipy na duben 2013!



23.03.2013

Dětský kanál si na měsíc duben připravil pro své diváky zajímavé filmy i seriály! Můžeme se těšit na takové "osobnosti" jako Sofie První, Aladin nebo Phinaes a Ferb!

sofia
Sofie První: Byla nebyla jedna princezna
Foto: Disney Channel
 

Tento měsíc se na Disney Channel představí neobyčejná mladá dáma. Jmenuje se Sofie a diváci ji poprvé uvidí už v sobotu 20. dubna v 11:00 v dvojité epizodě se speciálním názvem: Sofie První: Byla nebyla jedna princezna.

Sofie je obyčejné děvče, které žije v pohádkové zemi Nádhernie do doby, než se její život navždy změní, když si její maminka vezme za muže krále. Najednou se ocitne daleko od prostředí, které dobře zná, v královském paláci se svojí novou rodinou včetně nevlastních sourozenců – bratra Jamese a sestry Amber.

Když se Sofie učí životu v tomto neobyčejném královském světě, dokáže, aby se všichni kolem ní cítili výjimeční. Během této cesty jí pomáhají tři vysoce postavené učitelky ze školy s názvem Přípravka pro princezny - Fauna, Flora a Merryweather, roztomilá lesní zvířátka a Popelka, klasická Disney princezna.

Popelka Sofii ukáže, že být princeznou není jen o tom, jak vypadá, ale že musí mít opravdové vlastnosti princezny – upřímnost, loajalitu, odvážnost, nezávislost, soucit a laskavost.           

aladin
Aladin: Jafarův návrat
Foto: Disney Channel
 

Disneyho Aladin se stal obrovským hitem a diváci často prosili o přídavek. Nyní Disney Channel hrdě oznamuje premiéru druhého dílu tohoto úžasného zábavného filmu. Film s názvem Jafarův návrat má premiéru již v sobotu 27. dubna v 10:30.

Abis Mal najde lampu, které se Jago zbavil, a nedopatřením pustí Jafara na svobodu. Když se džin vrátí ze svého výletu kolem světa, zjistí, že se blíží potíže. Aladin brání Jaga, což zneklidňuje sultána a Jasmínu, zatímco Jafar plánuje pomstu. Následovat bude spousta zbabělých kousků odehrávajících se v poušti. 

Nová vtipná komedie Pes a jeho blog se začne vysílat na stanici Disney Channel v sobotu 13. dubna v 9:30. Dějem seriálu, který sleduje nevlastní sourozence Tylera, Avery a Chloe a jejich rodiče Bennetta a Ellen, jak se přizpůsobují životu v nové rodině, bude provázet pes. Všichni jsou hodně překvapení, když zjistí, že jejich pes jménem Stan umí mluvit a blogovat.  

phienas
Phineas a Ferb: Míp v Seattlu
Foto: Disney Channel
 

V dubnu budou moci diváci sledovat úplně novou epizodu stále oblíbenějšího seriálu Phineas a Ferb s názvem Míp v Seattlu. Epizoda se bude vysílat v sobotu 13. dubna v 18:10. V jeden naprosto běžný den v městečku Danville si kluci připravují svůj projekt dne, když na ně, Isabelu a sestru Kendy náhle zaútočí mimozemský robot.

S Mípovou pomocí se jim podaří utéct a přitom zjistí, že robot jde v první řadě právě po Mípovi. Mípův svět je v ohrožení, protože Mitchův šéf chce získat kouzlo, které by z něj učinilo nejroztomilejší stvoření ve vesmíru. Aby se zmocnil tohoto kouzla, ovládl všechny možné mimozemšťany.

kouzel
Kouzelníci z Waverly
Foto: Disney Channel
 

Skvělí kouzelníci jsou zpět. Ano, Kouzelníci z Waverly se vrátí na Disney Channel. Od 1. dubna se budou každý všední den vždy v 9:20 vysílat dvě za sebou jdoucí epizody tohoto seriálu. 

Diváci také obeplují svět na luxusní lodi S.S. Tipton se Zackem, Codym a jejich kamarády. V sobotu 27. a v neděli 28. dubna v 14:00 navštíví mnoho zemí a zažijí spoustu dobrodružství. Na Disney Channelu se totiž bude vysílat hned několik epizod seriálu Sladký život na moři.

sladky
Sladký život na moři
Foto: Disney Channel
 

Všechny epizody budou zahájeny úplně novou show. Její premiérová epizoda se bude vysílat v neděli 28. dubna v 14:00. V této show dvojčata navštíví Carey při natáčení japonské reklamy a Zackovi se podaří zničit pódium. Carey nemá dost peněz na zaplacení škod a tak kluci vezmou práci ochutnávačů nápojů.   

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist