Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel přináší programové tipy na červenec 2013!



18.06.2013

Dětský kanál si na měsíc červenec připravil pro své diváky zajímavé filmy i seriály! Můžeme se těšit na takové seriály jako Farma Rak, Austin a Ally nebo Africké kočky!

farma
Farma Rak
Foto: Disney Channel
 

Premiérová epizoda Vzory Raků má na stanici Disney Channel premiéru v sobotu 6. července v 9:00. Po této epizodě se můžeš těšit na další dva hudebně zaměřené díly tohoto seriálu a tři další následující den v 9:00.

V epizodě s názvem Vzory Raků se Chyna a další rychlí akční koumáci pustí do speciálního projektu připravovaného k měsíci významných Afroameričanů. Chyně se nedaří napsat píseň, kterou by použila pro svoji prezentaci. Proto se rozhodne, že se zamkne do nahrávací místnosti na tak dlouho, dokud nenapíše něco skvělého.

Náhodou usne a zdá se jí o cestě v čase, během níž si vyzkouší, jaké to je být slavnou afro-americkou hudební ikonou z minulosti, jakými byly Ella Fitzgerald, Aretha Franklin a Janet Jackson. Tento bláznivý sen ji inspiruje a napíše novou verzi písně o Farmě RAK – Exceptional, jejíž text oslavuje velké zpěvačky, které tu byly před ní.       

austin
Austin & Ally
Foto: Disney Channel
 

Tento měsíc si pro tebe Disney Channel připravil premiérovou epizodu seriálu Austin a Ally, která je plná zábavy a bude se vysílat v sobotu 20. července v 8:05. Po ní bude následovat repríza dvou epizod tohoto seriálového hitu.  

V této úplně nové epizodě s názvem Manažeři siAustin musí při podpisu smlouvy s novou manažerkou vybrat mezi slávou a svými kamarády. Kamarádi ale zjistí o manažerčině historii spoustu nepěkných věcí, poví to Austinovi a ten ji vyhodí.

ferb
Ptakopyskův den
Foto: Disney Channel
 

Fanoušci speciálního agenta v přestrojení – ptakopyska Perryho alias Agenta P, mají možnost s námi oslavit Ptakopyskův den, který se bude konat v pátek 5. července. Nepropásni tuto jedinečnou šanci a přidej se k agentovi P a jeho celodenní misi. Celodenní maraton seriálu Phineas a Ferb začne epizodou Perry, filmová hvězda, v níž se Perryho tajná identita ocitne v ohrožení. 

Po tomto speciálním maratonu bude následovat v 11:00 hodin film Phineas a Ferb v paralelním vesmíru. Nenech si ujít speciální premiéru epizod s Perrym, které můžeš sledovat během celého maratonu. 

Dalším bonusem pro fanoušky seriálu Phineas a Ferb je, že dostanou možnost sledovat ty nejlepší vynálezy těchto nevlastních bratrů od pondělí 8. do pátku 19. července v 10:10 v epizodě Léto je pro všechny. Repríza se bude vysílat v 15:10 téhož dne. Tak si to nenech ujít. Oslav Ptakopyskův den v pátek 5. července od 6:50.

dvojcata
Královská dvojčata
Foto: Disney Channel
 

Ujisti se, že budeš sledovat premiérovou epizodu v sobotu 27. července v 14:24 s názvem Boomer a ledová dívka, ve které Brady zjistí, že krásná jeskynní dívka, která byla sto let zamrzlá, opět rozmrzla. Navrhuje, aby s ní Boomer začal chodit, ale je tu problém - Boomerova přítelkyně se chystá přijet na návštěvu. 

Dožeň vše, co jsi propásl z první řady Královských dvojčat, a ujisti se, že nepropásneš premiérovou epizodu druhé řady v sobotu 27. a 28. července v 13:35 a 14:25. Čeká tě velký příděl dílů tohoto seriálu, a navíc jedna premiérová epizoda z druhé řady každý den v 14:25.

kocky
Africké kočky
Foto: Disney Channel
 

Premiérové epizody vzrušujícího seriálu Africké kočky se vysílají každou sobotu od 13. července vždy v 10:00. Seriál přenese diváky hluboko do dech beroucí africké savany, kde budou svědky srdcervoucího soupeření mezi dvěma lvími smečkami a impozantní cesty statečné gepardí rodiny.

Natáčelo se v průběhu dvou a půl roku s využitím nejmodernějšího vybavení. Seriál zachycuje dech beroucí krásu jednoho z nejdivočejších míst na zemi.

Africké kočky vypráví dramatické a osobní příběhy hrdinů Mary, Sity a Fanga. Mara je roztomilé lví mládě, které se snaží vyrůst a mít stejnou sílu, povahu a vědomosti jako jeho matka. Sita je nebojácná gepardí samice a matka pěti nezbedných mláďat a Fang je hrdým vůdcem smečky, který musí chránit svou rodinu před konkurenčním lvím klanem.  

Toto poutavé dobrodružství v sobě mísí příběh o rodinném poutu s příběhem o síle a lstivosti divočiny. Africké kočky zachycují opravdovou lásku, humor a odhodlání ve vzrušujícím, dojemném a vizuálně dokonalém příběhu.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist