Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel přináší programové tipy na červen 2013!



11.05.2013

Dětský kanál si na měsíc červen připravil pro své diváky zajímavé filmy i seriály! Můžeme se těšit na takové seriály jako Městečko záhad, Jessie, Na parket! nebo Pes a jeho blog!

mesto
Městečko záhad
Foto: Disney Channel
 

Premiérová epizoda kouzelného animovaného seriálu Městečko záhad bude odvysílána v sobotu 15. června 2013 v 9:30. V epizodě nazvané Dušletničky se v městečku záhad odehraje letní obdoba Halloweenu Dušletničky, ve které nebude chybět vyřezávaný meloun a koledování.

Dipper urazí bonbónovou příšeru, která mu hrozí sežráním, pokud do konce dne nesežene tolik sladkostí, kolik mu řekne.

mesto
Městečko záhad
Foto: Disney Channel
 

V sobotu 29. června v 10:00 startuje nový napínavý seriál Africké kočky, který přenese diváky hluboko do dechberoucí africké savany, kde budou svědky srdcervoucího soupeření mezi dvěma lvími smečkami a impozantní cesty statečné gepardí rodiny.

Natáčelo se v průběhu dvou a půl roku s využitím nejmodernějšího vybavení, Africké kočky vypráví dramatické a osobní příběhy hrdinů Mary, Sity a Fanga.

Mara je roztomilé lví mládě, které se snaží vyrůst a mít stejnou sílu, povahu a vědomosti jako jeho matka. Sita je nebojácná gepardí samice a matka pěti nezbedných novorozených mláďat a Fang je hrdým vůdcem smečky, který musí chránit svou rodinu před konkurenčním lvím klanem.

Toto dobrodružství v sobě mísí příběh o rodinném poutu s příběhem o síle a lstivosti divočiny. Africké kočky zachycují opravdovou lásku, humor a odhodlání ve vzrušujícím, dojemném a vizuálně dokonalém příběhu.

jessie
Jessie
Foto: Disney Channel
 

Premiérový speciál seriálu Jessie bude odvysílán v sobotu 1. června 2013 v 9:00. Ve speciální dvoudílné epizodě nazvané Jessiin velký výstup Jessie konečně využije své velké příležitosti v šoubyznysu. 

Jessie je nabídnuta role kaskadérské dablérky nejznámější australské herečky Shaylee Michaels (hraje ji Maia Mitchel přicházející hvězda původního filmu Disney Channelu Teen beach movie).

Tato šance představuje velký zlom v Jessiině kariéře a navíc se obě herečky stanou kamarádkami. Věci se ale začnou vyvíjet špatným směrem, když filmový režisér, Shayleenin přítel, pozve Jessie na rande

parket
Na parket!
Foto: Disney Channel
 

Disney Channel si na červen pro fanoušky seriálu Na Parket! připravil speciální překvapení. Dostaneš šanci sledovat celý milostný příběh Georgie a Jeremyho v po sobě jdoucích dvojdílných epizodách vždy od pondělí 3. do pátku 7. června v 18:00.

V sobotu 8. června v 8:35 je připravena premiérová epizoda s názvem Vezmi si to. V tomto díle Flynn přistihne Georgii noc před její svatbou s Jeremym, jak líbá jeho otce JJ a snaží se svatbu zastavit. Georgia si uvědomí, že není připravená si Jeremyho vzít a on to cítí podobně. Dojde nakonec ke svatbě?

pes
Pes a jeho blog
Foto: Disney Channel
 

Tento měsíc také uvidíme velmi legrační premiérovou epizodu komediálního seriálu Pes a jeho blog, a to v sobotu 22. června v 10:00. V díle Stan nemluví upovídaný Stan způsobí své rodině starosti, protože se cítí sklíčený a už nikdy nechce mluvit.

Děti vzpomínají na moment, kdy to všechno začalo. Tyler si vybaví, že Stan přestal mluvit, když přišel jednou domů z práce. Avery si zase vzpomíná, že se to stalo, když mluvila o vysoké škole a Chloe si myslí, že to bylo potom, co slyšel o chystané narozeninové party.

Stan nakonec připustí svoji skleslost, protože si uvědomil, že děti jednoho dne vyrostou a odstěhují se z domu. Ale později, když to vypadá, že se z Chloeiny narozeninové party stane katastrofa, Stan ji začne povzbuzovat a uvědomí si, že si musí víc užívat to co je teď a žít hlavně v přítomnosti. Mezitím si Ellen představuje, že trpí stejnými symptomy jako Stan.

ferb
Phienas a Ferb
Foto: Disney Channel
 

Fanoušci seriálu Phineas a Ferb si zamilují červnovou premiérovou epizodu Co mne formovalo, která se bude vysílat v sobotu 29. června v 14:30.Norm je hostem podivné reality show sledující rušný život jejího tvůrce, Dr. Heinze Dutošvarce.

Show začíná Dutošvarcovou první vzpomínkou z dětství, ta zachycuje nechvalně známý pohled do minulosti a uvádí na scénu speciální hosty, kteří mohou zcela změnit jeho život.

Pozorný divák z obecenstva, Perry, rychle přichází na to, že je toho víc co ukázat, než jen obyčejný výlet Dutošvarcovou pamětí zpět do minulosti.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist