Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel přináší programové tipy na březen 2013!



17.02.2013

Dětský kanál si na měsíc březen připravil pro své diváky zajímavé filmy i seriály! Můžeme se těšit na takové "osobnosti" jako Popelka nebo Jessie!

hodne
Hodně štěstí Charlie: Slavný den
Foto: Disney Channel
 

Film Hodně štěstí Charlie: Slavný den má premiéru na stanici Disney Channel už v sobotu 9. března v 9:30. V březnu totiž konečně nastane dlouho očekávaná událost - na svět přijde nejnovější člen Duncanovic rodiny, Charliin nový sourozenec. Vše uvidíš v premiérové dvojnásobně dlouhé epizodě!  

V epizodě Slavný den je u Duncanů hodně rušno, protože Amy začne rodit v den Charliiných narozenin. Bude to holčička nebo chlapeček? A jaké dostane jméno? To vše se dozvíš, pokud si naladíš Disney Channel. Mezitím přijíždí pomoct s novým miminkem Bobova máma, která přivádí Amy k šílenství.  

popelka
Popelka
Foto: Disney Channel
 

Disney Channel oslavuje Den žen uvedením premiéry filmu natočeného podle klasického příběhu. Popelka má na Disney Channelu premiéru v sobotu 30. března v 9:30. V tomto animovaném příběhu je krásná mladá dívka ve svém vlastním domě nucena k otroctví svojí zlou macechou a ošklivými sestrami.

Tento milostný příběh je mnohými považován za vůbec nejlepší, jaký kdy byl napsán. Okouzlující pohádku o hodné dívce a jejím krásném princi si zamilovalo několik generací dětí.

Pokračování filmu s názvem Popelka II: Splněný sen bude mít premiéru na Velikonoční neděli 31. března v 9:30. Fanoušci vědí, že Popelka žila šťastně až do smrti, ale přece jen nebylo všechno tak jednoduché. V druhém filmu vypráví Popelčini kamarádi myšky Jaq a Gus tři příběhy z života Popelky – princezny.

popelka
Popelka
Foto: Disney Channel
 

Premiéra druhé řady seriálu Jessie bude už v sobotu 16. března 2013 v 9:00. V premiérové epizodě s názvem Zelenooká monstra, se Tony objeví na hodině herectví, na kterou Jessie chodí s Peteym. Jessie se tam z něj snaží udělat blázna. Pak se, ale bojí, že Tony začne žárlit. Nepropásněte začátek druhé řady seriálu!

jessie
Jessie
Foto: Disney Channel
 

Dlouho očekávané pokračování Farma MUTANT 2 má premiéru na stanici Disney Channel v pátek 22. března v 18:30. V této fantasy epizodě se stanou rychlí akční koumáci opět mutanty. Vztahy mezi mutanty a lidmi jsou však přísně zakázané. Když se Chyna zamiluje do člověka, kluka jménem Holland, předstírá, že je člověk, aby s ním mohla chodit.

Do Hollanda se ale zamiluje i Lexi a prozradí o Chyně pravdu. Když se Chyna stane člověkem, aby mohla být s Hollandem, jdou věci v taneční škole od devíti k pěti. Zároveň ale zjistí, že se Holland stal mutantem, aby mohli být spolu!   

dvojca
Královská dvojčata
Foto: Disney Channel
 

První řada seriálu Královská dvojčata se blíží ke konci a Brady a Boomer jsou na Disney Channelu opravdu oblíbení. Závěr první řady se bude vysílat v sobotu 2. března 2013 v 13:05.  

V epizodě s názvem Cesta do hlubin hory Cherchel, Boomer využije své narozeninové přání, aby zjistil, zda je starší z bratrů on, nebo Brady. Vše chodí konzultovat se sopečným orákulem, ale jeho přátelé se ho snaží zastavit, protože ve chvíli, kdy se zjistí, kdo je starší, stane se jediným králem.  

Úplně nový animovaný seriál Doktorka plyšáková se začne vysílat v pondělí 18. března v 8:40. Hlavní hrdinkou je malá holčička jménem Doký, která umí mluvit s hračkami a také je opravovat. Je hvězdou ve svém vlastním seriálu, který podněcuje v malých dětech soucit s ostatními a učí je se starat o své zdraví, hygienu a stravování.  

vikend
Víkend: Holky vs. kluci
Foto: Disney Channel
 

Programový speciál seriálu Holky vs. kluci bude odvysílán v sobotu 9. a v neděli 10. března 2013 v 15:30. Disney Channel si položí věčnou otázku – jsou lepší holky nebo kluci?

Vysílání bude plné živých a akčních scén, ve kterých se proti sobě postaví skupinka kluků a holek a změří svoje síly v nejrůznějších hrách, při nichž budou muset prokázat, jak nejrůznější dovednosti, tak mít štěstí. 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist