Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel představuje nový projekt Jsem princezna!



07.03.2013

Dětská televize Disney Channel spustí na Den žen - tedy v pátek 8. března - nový projekt cílící na školačky od šesti do osmi let!

locika
Princezna Locika
Foto: Disney Channel
 

Ve spotu, který se bude vysílat pravidelně mezi jednotlivými pořady na českém Disney Channelu, uvidí mladé divačky, že nemusejí nosit nádherné šaty a žít ve velkém zámku, aby mohly být jako Disneyho princezny. Každá dívka může být princeznou jednoduše tím, že bude statečná, oddaná, důvěryhodná, milá, štědrá a bude mít soucit s ostatními.

Ve videu se objeví Sněhurka, Ariel, Bella, Popelka a Locika spolu s dívkami, které jsou, svým způsobem, ve svém okolí, princeznami. Jsou zde hudebnice, zahradnice, ale i lukostřelkyně, surfařka, gymnastka, vědkyně, závodnice na motokárách, jezdkyně na koni, šachistka i holčička starající se o svou babičku.

tiana
Princezna Tiana
Foto: Disney Channel
 

A nad to všechno – jsou to skvělé kamarádky, které ukazují divákům, že způsobů, jak se princezna chová, je celá řada. Klip se bude na Disney Channelu vysílat od 8. března do 1. dubna a navazovat na něj bude v průběhu května a června Akademie pro princezny, interaktivní hra na českém webu Disney.

arial
Princezna Ariel
Foto: Disney Channel
 

Letos na jaře bude Disney Channel vysílat ty nejkouzelnější a nejvřelejší příběhy všech oblíbených Disneyho princezen. Diváci budou moci sledovat Pocahontas 29. března ve filmu Pocahontas 2: Cesta do nového světa, Popelku 31. března ve filmu Popelka 2 a Lociku 20. dubna ve filmu Na vlásku, zkrátka a dobře Šťastni až navěky a nechat se okouzlit i dalšími Disneyho princeznami při sledování nádherných pohádkových dobrodružství na Disney Channelu v průběhu celého jara.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist