Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel odvysílá druhou řadu populárního seriálu Jessie!



16.03.2013

Druhá řada seriálu Jessie bude k vidění na kanále Disney Channel již v sobotu 16. března 2013! Máme se na co těšit!

jessie
Foto: Disney Channel
 

Seriál Jessie se v České republice začal vysílat v březnu 2012 a už rok poté se fanoušci dočkají jeho druhé řady. Jessie, dívka z malé texaské vesnice, snila o dobrodružství na celý život, a proto se rozhodla odjet do New Yorku, kde přijala práci chůvy a nastěhovala se do luxusního půdního bytu dobře situovaného páru Morgana a Christiny Rossových a jejich čtyř adoptovaných dětí.

jessie
Foto: Disney Channel
 

Jessie už u rodiny Rossových strávila celý rok a za tu dobu se naučila spoustu nových věcí. Zjistila, jak moc je závislá na radách a podpoře dětí, o které se stará.

Emma, Ravi, Luke a Zuri pomáhají Jessie vyznat se ve velkém městě, vyjít jak s milovaným, ale hodně chladným rodinným komorníkem, tak se statným dvacetiletým vrátným Tonym.

Od paintbolových bitev, přes školní hry a souboje s ostatními chůvami Jessie a rodina Rossových společně prožívají to dobré i zlé.

jessie
Foto: Disney Channel
 

V prvním díle druhé řady s názvem Zelenooká monstra se Jessie rozhodne splnit si své sny a začne chodit na hodiny herectví. Věci, ale nejdou tak, jak by si přála a musí se vyrovnat se závistí ostatních. Premiéra druhé řady seriálu Jessiev sobotu 16. března v 9:00.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist