Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Dětský kanál Jim Jam přináší programové tipy na duben!



06.04.2013

Program je určen jak předškolním dětem, tak jejich rodičům a všem ostatním, kteří se o ně starají! Duben 2013 na TV Jim Jam zcela ovládnou Moji zvířecí kamarádi, Pingu a Bořek Stavitel!

moje
Moji zvířecí kamarádi
Foto: Jim Jam
 

V dubnu bude mít na stanici Jim Jam exkluzivní premiéru seriál Moji zvířecí kamarádi, který bude vysílán každý den v 08:50, 12:30 a v 16:00 hodin. Moji zvířecí kamarádi je poučný seriál, který dětem ukáže mnoho zajímavostí ze života zvířat.

Děti uvidí, co všechno zvířata umí a jak důležitá je pro ně jejich rodina. Očima malých mláďat se malí diváci seznámí se životem mnoha zajímavých zvířátek z divočiny a uvidí například koaly, motýly, slony, pelikány nebo mořské koníky.

borek
Bořek Stavitel – Scrambler záchranář
Foto: Jim Jam

Díl Bořek Stavitel – Scrambler záchranář vysílá Jim Jam v sobotu 6. dubna v 10:00 a v 17:00. Bořek a jeho parta mají plné ruce práce se stavbou koncertní síně pro speciální zimní oslavy. Přes noc najednou napadne spousta sněhu a Slunečnicové údolí zůstane úplně ochromené.
 
Robert, Béďa a ještě pár dalších kamarádů uvíznou vysoko v horách a sněhový pluh stojí u Bořka na dvoře. Bez Bédi, který by protáhnul silnice, bude Bořek muset asi celou párty zrušit! Jestliže se celá parta dá společně do práce, podaří se jim zvítězit i nad špatným počasím? Ano, určitě ano!
 
pingu
Pingu

Foto: Jim Jam

Seriál Pingu odsvysílá stanice Jima Jam v neděli 14. a v sobotu 20. dubna v 10:00 a v 17:00. Pro Pingu a jeho rodinu je to velký den! Jsou pozváni na svatbu a společně vybírají svatební dar. Nakonec se rozhodnou pro vysavač na dálkové ovládání.

Pingu se ho spolu se svou sestřičkou Pingou rozhodnou otestovat. Vysavač si ale začne dělat, co se mu zachce! Vysavač, který Pingu se sestrou předtím vyzkoušeli, způsobí mezi překvapenými hosty pěknou pohromu. Zachrání někdo nakonec tento svatební den?

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist