Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Dětský festival Pohádková zahrádka se uskuteční již poosmé!



13.11.2012

Dětský festival POHÁDKOVÁ ZAHRÁDKA se příští rok uskuteční již poosmé a tentokrát poprvé na dvou místech - v termínu od 10. do 13.6. 2013 na přírodním divadle Loket a v termínu od 17. do 20.6. 2013 na hradě Švihov.

poha
Foto: Pohádková zahrádka


Jde o čtyřdenní dětský festival, který je určen pro děti základních škol a mateřských škol s konkrétními aktivitami zaměřenými na integraci dětí z dětských domovů a domovů pro postižené děti, zapojením do připravených her a soutěží. Akce slouží převážně jako možnost vhodného jednodenního výletu pro ZŠ a MŠ, včetně speciálních škol.

poha
Foto: Pohádková zahrádka


Denně od pondělí do čtvrtka bude děti čekat mnoho atrakcí, například divadlo, kouzelník, jízda na koních, sokolník, hudební klauni, malování na tvářičky, nafukovací skákadlo a mnoho různých soutěží za sladké odměny. Dále je čekají vzdělávací stanoviště, např. výtvarná dílna profesionální výtvarnice, kováři, hrnčíř a řezbář, kteří dětem své řemeslo předvedou a budou o něm i vyprávět.

poha
Foto: Pohádková zahrádka
 

Zástupci Zoo Jihlava mají pro děti připravenu přednášku o zvířatech s ukázkou živého zvířete, dále bude přítomen chovatel Sibiřských hasky, včelař a chovatel hadů. Nebude chybět ani stanoviště zdravotníků a hasičů, kteří si s dětmi pohovoří o všem důležitém, co je může v životě potkat a jak se v takových situacích zachovat a mnoho dalšího.

poha
Foto: Pohádková zahrádka
 

Děti se tak budou moci odreagovat, zasoutěžit si a dozvědět se i něco poučného. Nebojte se a navštivte tento zajímavý festival!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist