Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Česká televize zveřejnila program nové dětské stanice Déčko!



01.06.2013

Veřejnoprávní stanice konečně odtajnila program nového dětského kanálu! Máme se na co těšit! Na stanici :D uvidíme seriály Špačkovi v síti času a Mazalové, vlastivědný cyklus Méďové na cestách, magazín Wifina, sportovní Hýbánky nebo pořad o etiketě Mistr E.

ceska
Logo nové stanice
Foto: Česká televize
 

Nová dětská stanice s názvem ČT : D (zkráceně Déčko!) začne vysílat od 31. srpna 2013, a tio každodenně od 6 do 20 hodin. Vysílání bude rozděleno do sedmi typů: zábavné vzdělávání, hraná tvorba, animované snímky, magazíny, zábavné a soutěžní pořady, zpravodajství i publicistika a sport.

Pořady jsou určené buď dětem od 4 až 8 let nebo starším ve věku 8 až 12 let. Starší děti hodlá ČT oslovit například zábavným cyklem o logickém myšlení Chytrost nejsou žádné čáry. Ze zahraničních pořadů nabídne cykly BBC Děsivé dějiny nebo přírodovědný cyklus Šedesát zvířecích zabijáků.

Méďové budou na stanici Déčko cestovat!
 

Publicistika bude zastoupena pořadem Táto, mámo – co budeme dnes dělat?, což má být moderovaný sobotní informační servis pro děti a rodiče. Novinkou budou i každodenní Zprávičky - zpravodajský servis pro děti školního věku, který v pěti minutách nabídne souhrn aktuálního dění z regionů, zahraničí, sportu i počasí, ale vybrané a upravené speciálně pro děti.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist