Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Australská televize chystá nový animovaný seriál Vic Viking!



09.02.2013

Australská televizní společnost ABC oznámila, že připravuje nový animovaný seriál s názvem Vic Viking, který by měl mít až 78 dílů po jedenácti minutách!

vic
Foto: Promo
 

Seriál Vic Viking je zaměřen na děti ve věku od pěti do jedenácti let. Hlavním hrdinou je mladý Vic, syn náčelníka Halvara. Přestože je malý, je chytřejší než všichni ostatní vikingští válečníci dohromady, a řeší za otce i jeho spolubojovníky problémy, do kterých se vlastním přičiněním dostanou.

Původní název seriálu byl „Vicky Viking“, ale anglicky mluvící publikum si vynutilo změnu a dalo přednost mužsky znějícímu jménu pro hlavního hrdinu. Už jste taky někdy slyšeli, že by obávané válečníky a mořeplavce vedla žena?

Tohle je úplně první filmové zpracování Vika Vikinga z roku 1973!

 

Animovaná série vychází z populárních zábavných knížek Vicke Viking, které jsou dobře známy také českým čtenářům. Jejich autorem je švédský spisovatel Runer Jonsson (1916-2006), který napsal celkem sedm dílů Vika Vikinga.

Australští tvůrci věří, že seriál si najde mezi dětmi své fanoušky právě díky své jedinečné kombinaci humoru a dobrodružství.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist