Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Animovaný seriál Tobyho potulný cirkus jede do světa!



15.03.2013

Britská společnost Komixx Entertainment oznámila, že prodala svůj seriál Tobyho potulný cirkus několika televizním společnostem z celého světa!

toby
Foto: Promo

Animovaný seriál, který je určen pro děti ve věku od čtyř do devíti let, vypráví o putování jednoho cirkusu, který vede mladičký principál Toby a který je tvořen mnoha bizarními postavičkami, jako jsou opice, klaun nebo siamská dvojčata. 
 
Seriál Tobyho potulný cirkus (v originále Toby’s Travelling Circus) si sice získal velkou popularitu zejména ve Velké Británii, ale tvůrci a distributoři by jej rádi rozšířili do celého světa. Animovaný seriál má totiž potenciál pobavit nejmenší diváky na všech kontinentech!
 
Ukázka ze seriálu!

Seriál odstartoval na stanici Channel ve Velké Británii loni v září a před nedávnem byl prodán do dalších zemí. Podle posledních informací seriál koupily televizní společnosti YLE (Finsko), Hop TV (Izrael), NRK (Norsko), MediaCorp (Singapur), ABC TV (Austrálie) a S4C (Wales) a většina z nich jej odvysílá do konce tohoto roku.

Australská televizní síť ABC navíc začala před nedávnem vydávat DVD s první řadou. Kdy se seriálu dočkáme na českých obrazovkách?

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist