Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Animovaný film Římští gladiátoři měl premiéru v Los Angeles!



23.02.2013

Dlouho očekávaný 3D animovaný snímek Římští gladiátoři má za sebou svůj severoamerický debut v Los Angeles, kde byl představen na tamním filmovém festivalu v rámci italského týdne módy a umění.

rimsti
Foto: Promo
 

Režisérem snímku je italský režisér Iginio Straffi, který se nejvíce proslavil populární italsko-americkou animovanou sérií Winx Club, který se natáčel v letech 2004 až 2007. Losangeleský festival u této příležitosti také promítl jeho starší celovečerní snímek Club Winx 3D: Magic Adventure z roku 2010.

Italský tvůrce dokázal, že špičková kvalita animace není výhradní doménou studií Pixar, DreamWorks a Fox. Iginio Straffi proto v rozhovoru pro magazín Hollywood Reporter vyjádřil naději, že se jeho film prosadí také ve Spojených státech.

Trailer k filmu!
 

Celovečerní snímek Římští gladiátoři (v originále Gladiatori di Roma), který měl v Itálii premiéru na podzim loňského roku, je považován za jeden z nejdražších italských filmů, jehož rozpočet se vyšplhal na neskutečných 45 miliónů dolarů.

Film vypráví o dobrodružstvích mladého sirotka jménem Timo, kterého se ujme majitel akademie nejslavnějších gladiátorů ve starověkém Římě. Zatímco Timo zpočátku nejeví zájem o to být gladiátorem, krásná dcera majitele akademie, do níž se zamiluje, ho donutí změnit názor.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist