Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Animovaný film Hledá se Dory bude mít skvělé herecké obsazení!



18.08.2013

RežisérAndrew Stanton prozradil herecké obsazení v pokračování animovaného hitu Hledá se Nemo! Premiéra snímku s názvem Hledá se Dory (v originále Finding Dory), který by měl navázat na film z roku 2003, by měla být v listopadu 2015.

dory
Foto: Promo
 

Zatímco první díl pojednával o hledání Nema jeho otcem Marlinem a samaritánkou Dory, příběh druhého dílu se soustředí právě na zmatenou a upovídanou modrou rybičku, která má nejhorší krátkodobou paměť a největší srdce v celém oceánu.

Režisér Andrew Stanton nedávno oznámil, že rodiče ztracené Dory si „zahrají“ herci Diane Keaton a Eugene Levy. Dory v originále opět namluví komička Ellen DeGeneres a do role otce malého Nema se vrátí Albert Brooks.

Trailer k filmu Hledá se Nemo!
 

Zatímco původní snímek režírovala dvojice Andrew Stanton a Lee Unkrich, volné pokračování natočí jen Andrew Stanton, který se nechal slyšet, že nový příběh se bude odehrávat asi rok po Nemovi.

Film Hledá se Nemo se v roce 2003 stal jedním z nejlépe výdělečných animovaných filmů všech dob a v roce 2004 získal Oscara jako nejlepší animovaný film roku.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist