Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Animák Legendární parta má první trailer!



10.07.2012

Studio DreamWorks nám přichystalo nový dobrodružný animovaný film s názvem Legendární parta (v originále Rise of the Guardians), který bude mít světovou premiéru 21. listopadu 2012. V hlavních rolích animovaných postav uslyšíme taková zvučná hollywoodská jména, jako jsou Alec Baldwin, Hugh Jackman, Isla Fisher, Chris Pine nebo Jude Law.

 

Legendární parta

Legendární parta v plné síle

 

O co ve filmu půjde? Skupina nejlepších hrdinů musí spojit své síly dohromady, aby porazili zlého ducha Pitche, který přebírá vládu nad světem tím, že v dětských srdcích vzbuzuje strach. Skupina, která se mu v tom pokusí zabránit, se skládá ze Santy Clause, Velikonočního Zajíce, Víly Zubničky, Sandmana a Jacka Frosta.

Víc než obyčejné postavičky z knížek, jsou to spíše superhrdinové se speciálními schopnostmi, které budou muset použít proti Pitchovi, aby ochránili svět před strachem … 

 

Malá ochutnávka z animáku Legendární parta

 

Kvůli propagaci filmu vydalo studio DreamWorks také speciální iOS (iPad, iPhone, iPod Touch) aplikaci, která obsahuje vysoké grafické rozlišení, takže diváci uvidí dobrodružství svých filmových hrdinů doslova na „plnou sítnici“ a umožní jim to prožít vzrušující a kouzelný svět „legendární party“ s dostatečným předstihem před premiérou.

 

Legendární parta

Vládce strachu Pitch

 

Film Legendární parta (Rise of the Guardians), který byl natočen na motivy série knih od amerického spisovatele Williama Joycea, vstoupí do českých kin 29. listopadu 2012.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Legendární parta (17 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist