Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Americká společnost koupila práva na film Příšera v Paříži!



10.12.2012

Přední filmový distributor Shout! Factory nedávno získal od firmy EuropaCorp. americká distribuční práva k francouzskému animovanému filmu Příšera v Paříži (v originále Un monstre à Paris) který natočil v roce 2011 režisér Bibo Bergeron.

prse
Foto: Promo
 

Animovaný snímek, který byl v České republice promítán během 52. ročníku Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež ve Zlíně, tak konečně uvidí i američtí diváci. Jednu z hlavních rolí namluvila i slavná zpěvačka a herečka Vanessa Paradis.

Film Příšera v Paříži líčí příběh šíleného vynálezce žijícího na přelomu století ve francouzské metropoli. Jeho nejlepšími „přáteli“ jsou jeho fotoaparát a jeho malá opička. Jednoho dne, poté, co v laboratoři nechtěně převrhne jistý lektvar, stvoří mutanta jménem Franc …

Horlivý komisař Maynott se svými muži se dnem i nocí snaží příšeru ulovit, ale bezvýsledně. Možná proto, že by ji nikdo nehledal v záři reflektorů montmartreského kabaretu U vzácného ptáka, kde je hlavní hvězdou divoká Lucille. Obluda se totiž stala vyhlášeným zpěvákem!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist