Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Madagaskar 3 vládne v kinech už druhý týden!



22.06.2012

Animovaný film Madagaskar 3 (v USA běžící pod názvem Madagascar 3: Europe's Most Wanted) slaví v zámořských kinech slušné úspěchy, neboť se mu podařilo dostat na vrchol návštěvnosti hned v prvním týdnu po premiéře.

 

Madagaskar

Zvířecí hrdinové jsou s úspěchem svého filmu velice spokojeni!

 

Filmoví odborníci to však za překvapení nepovažují - bývá totiž zvykem, že většina populárních sérií vyprodává pokladny kin jako na běžícím pásu. Film má ulehčenou pozici v případě, že proti němu nenasadí distributoři jiného velkého konkurenta, což se ale tentokrát nestalo.

Madagaskar 3, který vznikl ve studiích DreamWorks, ale i po promítání ve druhém týdnu prokázal, že její počáteční úspěch v kinech nebyla jenom náhoda. Putující zvířátka z newyorské ZOO tak prokázala opravdovou vytrvalost, když jen za první týden utržila 10 miliónů dolarů, celkově pak 36 miliónů dolarů a celosvětově dokonce přes 120 miliónů dolarů!

 

Madagaskar

První místo v návštěvnosti kin se musí oslavit!

 

Pokud jde o jeho konkurenty, na druhém místě se v návštěvnosti v severoamerických kinech stále drží velkolepé sci-fi Prometheus Ridleyho Scotta (20 miliónů dolarů v první týdnu a celkově už 89,6 miliónů dolarů). Boduje i "pohádková" Sněhurka a Lovec, která je s 13 milióny dolarů na páté pozici, zatímco sci-fi komedie Muži v černém 3 si vydělalal už 9,8 miliónů dolarů a je tak šestá.

Je pravděpodobné, že žebříček nejnavštěvovanějších filmů se pozmění ve chvíli, kdy do amerických kin vtrhne animovaná Rebelka (v originále Brave) od studia Pixar, která bude mít v Česku premiéru až v polovině srpna.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Madagaskar(149 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist