Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

O Sněhurce trochu jinak…



25.09.2020

Máte rádi animované pohádky Na vlásku a Ledové království? Pak by se vám mohl zalíbit také film Červený střevíček a 7 statečných, nový počin od stejných tvůrců. Dobrodružství, které potěší celou rodinu, má premiéru 15. října 2020.

Photo © LOCUS

Baculatá Sněhurka jednoho dne objeví kouzelné červené střevíčky, s jejichž pomocí se promění ve štíhlou krasavici. Má to však háček! Střevíce patří zlé čarodějnici, jež se rozhodně nesmíří s jejich zmizením. Naopak využije veškerá svá kouzla a čáry, aby je získala zpět. Jako by tato nepříjemnost Sněhurce nestačila, připlete se jí do cesty ještě sedm neodbytných trpaslíků.

 

Ti bývali kdysi hrdinskými princi, kteří zachránili princeznu před drakem. Jakmile ale spatřili její tvář, usoudili, že se jedná o čarodějnici, a zaútočili na ni. Aby jim dala lekci, proklela je a proměnila v zelené trpaslíky. Pokud dostanou pusu od krásné ženy, bude kletba prolomena a stanou se z nich opět udatní princové Merlin, Artuš, Jiřík, Honza, Pino, Noki a Kio. Od Sněhurky tedy nežádají nic jiného než polibek. Jenomže… co je vlastně krása? Pochopí Sněhurka a jejích sedm společníků, v čem doopravdy spočívá?

Jihokorejský počítačově animovaný fantasy film Červený střevíček a 7 statečných vyrobila společnost Locus Corporation. Je založený na německé pohádce bratří Grimmů a jeho název se odvozuje od dánské pohádky Červené střevíce (od Hanse Christiana Andersena). Hlasy postavám zapůjčili Chloë Grace Moretz, Sam Claflin, Gina Gershon, Jim Rash a Ava Kolker.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist