Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Madagaskar 3: Třetí návrat rozdováděných zvířat z newyorské ZOO!



12.06.2012

Po čtyřech letech od natočení druhého dílu přichází do českých kin třetí pokračování série animovaných hitů. Zooparta z Madagaskaru opět předvádí smrtelně nebezpečné kousky – a to vše poprvé ve 3D.

 

Madagaskcar

Animované postavičky z Madagaskaru opět útočí!

 

Lev Alex, zebra Marty, hrošice Glorie a žirafák Melman se snaží vrátit do své ZOO v Central parku v New Yorku a Afriku nechávají za zády. Berou to oklikou a vynoří se v Evropě – v honbě za tučňáky a šimpanzi, jimž se pomocí společného technického talentu a šimpanzích protistojných palců podařilo dostat do provozuschopného stavu poškozené letadlo Air Penguin a doletět s ním do kasina v Monte Carlu a tam rozbít bank.

Alexe, Glorii, Martyho a Melmana ale na palubu nevzali, což čtveřici donutí doplavat za nimi po svých Středozemním mořem. Tučňáky nutně potřebují, protože bez nich nemají šanci vrátit se domů.

  

Malá ukázka z filmu Madagaskar 3

 

Zjevení divokých, i když přátelských šelem v epicentru evropské zábavy pochopitelně vyvolá rozruch, který dostane za úkol zlikvidovat elitní agentka organizace na odchyt zvěře Chantal DuBois. Francouzská kapitánka nestrpí, aby v jejím městě pobíhala divoká zvířata ze ZOO a navíc je uchvácena představou, že svůj životopis vyšperkuje ulovením žirafy, lva, zebry a hrošicem.

 

Madagaskar

Elitní agentka Chantal DuBois

 

To ji dovádí až k nadlidskému úsilí a k rozhodnutí dostat se jim na kobylku za každou cenu. Zooparta proto najde dokonalou kamufláž. V Africe se totiž schovali celkem snadno, ale na civilizovaném světadíle jim poskytne jediné maskování kočovný cirkus, který se po evropské šňůře chystá i do New Yorku. Jenže staňte se cirkusáky, když nic zvláštního neumíte …

 

Madagaskar

Dokonalé maskování

 

Filmu se režisérsky opět ujal Eric Darnell, který má na „svědomí“ předchozí dva díly, ale tentokrát se obešel bez svého věrného spolupracovníka Toma McGratha. Produkce filmu, který byl natočen ve studiu DreamWorks, se znovu chopila Mireille Soria a hudbu napsal osvědčený držitel Oscara za hudbu k snímku Lví král Hans Zimmer.

Také hlasy rázovitých postaviček v originále namluvili titíž herci a opět tedy uslyšíme hollywoodské hvězdy jako jsou Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer nebo Sacha Baron Cohen.

První příběh o zvířatech z newyorské ZOO Madagaskar přišel do kin v roce 2005 a díky slušnému komerčnmu úspěchu o tři roky později následoval Madagaskar 2: Útěk do Afriky. V roce 2008 dokonce vznikl seriál (či chcete-li spin-off) Tučňáci z Madagaskaru, v němž byly použity jen charaktery „oblíbených opeřenců“. O rok později byl pak natočen televizní „vánoční kraťas“ s názvem Šťastný a veselý Madagaskar.

 

Madagaskar

Madagaskar, první dobrodružství našich kamarádů

 

Je velmi těžké předjímat, zda se trojka povedla nebo ne, ale je jasné, že jakékoliv další pokračování bude vždycky vycházet z prvního dílu. A nejoriginálnější stejně zůstane první Madagaskar, i kdyby se se čtveřice šelem snažila sebevíc …

Americká animovaná komedie Madagaskar 3 je v českých kinech k vidění od 14. června 2012.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Madagaskar(149 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist