Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Zambezia: Animovaná komedie o velkém dobrodružství mladého sokola!



25.04.2013

Animovaná komedie vypráví o dobrodružstvích mladého sokola Kaie v legendárním ptačím městě! Snímek Zambezia je jedním z prvních animovaných filmů z afrického kontinentu, který byl natočen technologií 3D! A už z toho důvodu stojí za vidění!

zambezia
Foto: Hollywood Classic Entertainment

 

Mladý sokol Kai se přes zákazy svého otce vydá na dobrodružnou výpravu do bájného ptačího města Zambezia, aby se stal členem prestižní letky chránící město před útoky nepřátel.

Jeho otec se ho snaží zadržet, ale je lapen podlým ještěrem, který kuje pikle na přepadení Zambezie. Kai a jeho spřízněná duše Zoe budou muset použít všechny své síly, aby před ním toto jedinečné místo zachránili.

Snímek natočil režisér Wayne Thornley a v hlavních rolích v českém znění uslyšíme známá jména! Hlavní postavy nadabovali Jiří Mádl, Ivana Korolová, Jiří Plachý, Pavel Rímský, Filip Švarc, Jaroslava Kretchmerová nebo Oldřich Navrátil.

Zkuste tedy - aspoň na hodinu a půl - dát šanci filmu, který sice není z Hollywoodu, ale nejmenší diváky zaručeně pobaví - už proto, že hlavním hrdinou je sympatický sokolík Kai, který mluví hlasem Jiřího Mádla!

Jihoafrická dobrodružná animovaná komedie je v českých kinech k vidění od 25. dubna 2013!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Zambezia(12 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist