Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Vesmírné dobrodružství s Willym a kouzelnou planetou



15.07.2019

Od 11. července 2019 dávají česká kina animovaný francouzský film Willy a kouzelná planeta, který vezme celou vaši rodinu za nejvesmírnějším pestrobarevným dobrodružstvím všech dob!

 

Desetiletý Willy cestuje s rodiči napříč vesmírem. Po nehodě kosmickélodia zmizení rodičů se sám v záchranné kapsli dostává na neznámou divokou planetu. Naštěstí má s sebou důležitého parťáka – robota Bucka. V cizím světě plném nebezpečí však na chlapce nečíhají jen zajímavé objevy, ale i spousta nástrah. Dokáže přežít společně s Buckem a osmiletým mimozemšťanem Flashem, než přijde záchrana?

 

Film režíroval Eric Tosti, do jehož režijní a scenáristické filmografie spadají např. animovaná Esa z pralesa (2017) či krátkometrážní rodinný film Spike (2008). V originále zapůjčili své hlasy hrdinům Timothy Vom Dorp (Willy), Édouard Baer (Buck), Marie-Eugénie Maréchal (máma), Guillaume Lebon (táta) a další. Willy a kouzelná planeta je po Esech z pralesa druhým snímkem společnosti TAT Productions, který uspěl nejen ve Francii, ale i v zahraničí.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist