Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Včelka Mája zas míří mezi nás! A tentokrát letí do 3D prostoru!



19.02.2013

Na německé televizní obrazovky se vrací nesmrtelná žlutočerná hmyzí slečna! Od dubna 2013 budou moci naši západní sousedé znovu sledovat animovaný seriál Včelka Mája, tentokrát však v novém, 3D digitálním provedení.

vcelka
Digitální Vilík a Mája!
Foto: Promo
 

Německá veřejnoprávní stanice ZDF ve spolupráci s francouzským kanálem TF1 vyrobila celkem 78 dvanáctiminutových epizod, které budou vyprávět dobrodružství malé zvědavé včelky.

V nových příbězích se objeví nejen důvěrně známé postavy jako Včelka Mája, natvrdlý Vilík, teta Kasandra, luční koník Hop, ale také dosud neznámé postavy jako mrzutý šnek Rufus, chrobák Ben, nervní moucha Barryl nebo krásná beruščí slečna Lara.

Seriál nebude pokračováním původní série ze sedmdesátých let, ale zcela novým, svébytným dílem. V prvním díle, který bude odvysílán na Velikonoční pondělí 1. dubna, tak budou diváci znovu svědky narození hlavní hrdinky.

Slavná znělka původního seriálu!

 

Původní kreslený seriál na motivy oblíbených dětských knížek německého spisovatele Waldemara Bonselse vznikl v německo-rakousko-japonské koprodukci. V letech 1975 a 1979 bylo natočeno víc než sto dílů, které se následně s úspěchem vysílaly po celém světě a získaly si miliony fanoušků.

Stejně populární jako samotný seriál se stala i titulní píseň Biene Maja, kterou pro originální německou verzi složil legendární skladatel Karel Svoboda a nazpíval Zlatý Slavík Karel Gott. Tvůrci slibují moderní výtvarné pojetí i dynamiku vyprávění, které prý budou víc odpovídat návykům současné generace diváků.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Včelka Mája(138 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist