Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

V kině se chystá pořádná Sněžná mela!



30.09.2019

Krásné datum 12. 12. bude letos patřit premiéře animovaného dobrodružství Sněžná mela (Arctic Justice: Thunder Squad), které režíroval kanadský režisér Aaron Woodley. Ten je spolu s Bobem Barlenem a Calem Brunkerem také autorem scénáře.

 

Foto: Promo

Polární lišák Swifty pracuje na poště a sní o tom, že se z něj jednou stane Top Dog (arktický hvězdný husky kurýr). Aby dokázal, že je toho hoden, tajně doručuje na saních záhadný balíček na ještě záhadnější místo.

Vklopýtá do podivné pevnosti, kde se setká s doktorem Walrusem, bláznivým zlým géniem s mechanickýma nohama, který velí armádě papuchalků. Swifty brzy zjistí, že Walrus plánuje roztavit polární ledy a zaplavit svět, aby mu mohl vládnout. Skupina nezkušených hrdinů v čele se Swiftym se mu v tom rozhodne zabránit a arktickou oblast zachránit.

Hlasy postav v originále namluvili např. James Franco (Lemmy), Jeremy Renner (Swifty), Alec Baldwin (PB), Anjelica Huston (Maureen), John Cleese (doktor Walrus), Heidi Klum (Weez) a řada dalších. Vydejte se s celou rodinou na tuto fantastickou sněžnou podívanou!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist