Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Televize Minimax přináší programové tipy na měsíc březen!



03.03.2013

Televize zaměřená na dětské publikum nabízí své tipy na měsíc březen! Nejmenší diváci se tak mohou těšit nejen na své oblíbené seriály, ale také na tři nové projekty!

land
Horseland
Foto: Minimax
 

V nádherném dalekém kraji se nachází místo známé pod názvem Jezdecký klub Horseland, v jeho okolí jsou zelené pastviny a spousta horských stezek.

Můžeme sledovat dobrodružství tří zdejších děvčat a jednoho chlapce, kteří brzy uzavřou pevné přátelství, přičemž se naučí všechno, co potřebují vědět o koních a zacházení s nimi: zjistí, jak komplikovaná je drezura, jak vzrušující jsou skoky o ceny (zejména když se člověk neudrží v sedle) a jak příjemné je o koně pečovat.

Co je ale v tomto Jezdeckém klubu opravdu mimořádné, to jsou zvláštní schopnosti zvířat: všechny koně umějí mluvit. Alespoň mezi sebou! Od 2. března 2013 můžete sledovat Horseland i vy!

loko
Lokomotiva Tomáš
Foto: Minimax

 

Parní lokomotiva Tomáš, kterou máme všichni rádi, se zaplete od 12. března 2013 do dalších dobrodružství. Na ostrově vlaků se nikdo nikdy nenudí, lokomotivy pracují, kamarádí se spolu – a samozřejmě dostávají vždy nové a nové vzrušující úkoly. Lokomotiva Tomáš se vám hlásí s novými díly na Minimaxu!

bibi
Bibi Blocksberg
Foto: Minimax
 

Bibi je roztomilá blonďatá holčička s nadpřirozenými schopnostmi, která má občas roupy a dělá si legraci ze svého okolí. Při letu na kouzelném koštěti provokuje piloty, které potká, případně si vystřelí ze svého třídního nebo ze starosty města, když se nechce po dobrém postavit na stranu dětí.

Bibi se svým čarováním, kouzelným koštětem a kouzelnými formulkami vždycky přijde vhod, když jsou její kamarádi v maléru. Ani její rodina není všední a nudná – Bibina maminka je také čarodějka, a tak se může stát, že jako dárek k narozeninám připravují prostředek na posílení čarodějné síly nebo promění tatínka v papouška.

Bibi se vrací na obrazovku s novými díly od 17. března 2013!

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Horseland(41 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist