Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Studio DreamWorks plánuje na rok 2015 film o tučňácích z Madagaskaru!



18.07.2012

Během prezentace studia DreamWorks na oblíbeném festivalu Comic Con v San Diegu režisér filmu Madagaskar 3 Tom McGrath prozradil, že animátoři studia v současné době usilovně pracují na celovečerním snímku o tučňácích z Madagaskaru, který by se měl v kinech objevit v roce 2015. Nevyzpytatelní ptáci z newyorské ZOO se totiž dočkali jen toho, že o nich vznikl seriál Tučňáci z Madagaskaru, a na svůj vlastní „stejnojmenný celovečerák“ zatím marně čekali …

 

tučňáci

Tučňáci jsou vždy připraveni!

 

Pokud jde o projekty studia na rok 2013, tvůrci se zmínili především o projektu The Croods, jejímiž hrdiny budou členové rodiny z doby kamenné. Animátoři DreamWorks tvrdí, že vlastně půjde o animovanou verzi slavného Cavemana, kde budou ústřední postavy čelit hrozbě v podobě prehistorického génia, který přijde s novým revolučním vynálezem – ohněm. Film The Croods, který zatím nemá český název, vstoupí do kin v březnu 2013.

Navíc se během panelové diskuse objevila informace, že studio zároveň „dělá“ na třetím dílu série Kung Fu Panda. Máme se tedy nač těšit!

 

tučňáci

Tučňáci se umí skvěle maskovat!

 

Prezentační panel DreamWorks uveřejnil také několik klipů z nedávno premiérovaného filmu Madagaskar 3, dále nový trailer pro film Legendární parta (který uvidíme už letos v létě) a také několik informací o připravovaném filmu Já a můj stín, který kombinuje počítačovou a tradiční animaci a má mít premiéru v březnu 2014.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Madagaskar(149 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist